Hogyan lehet elindítani egy mobiltelefon-kiegészítő üzletet

A mobiltelefon-kiegészítő üzlet indítása rendkívül nyereséges és versenyképes lehet. A kiegészítőket forgalmazó mobiltelefon-franchise-ok mellett számos bevásárlóközpontban és más nyilvános helyiségekben független üzletek és kioszkok találhatók. Az internet tele van weboldalakkal és webáruházakkal, amelyek szívesen adnak el mobiltelefon-kiegészítőket.

Ha azonban korlátozott versennyel talál helyet, vagy olyan online jelenlétet hoz létre, amely felülmúlja versenytársait, akkor nyereséges kisvállalkozást hozhat létre mobiltelefon-kiegészítőkkel. A mobiltelefon tartozékbolt elindításának számos szempontja van.

Elemezze a tartozékpiacot

Nagyon sok versenytárs van a kiegészítő piacon. Az ismert márkák közé tartozik a Lifeproof, az OtterBox, a Mophie, a Zagg és az Insignia. Ne zárkózzon el emiatt, mert az egészséges verseny mértéke minden sikeres vállalkozás szempontjából fontos. A mobiltelefon-kiegészítők piaca olyan széles, hogy mindig van hely egy másik játékos számára.

Keressen olyan rést, mint pl. Áramellátás, tokok, fotóeszközök, vízvédelem, cseppvédelem, útközbeni vagy vezeték nélküli töltés, és mutasson be olyan terméket vagy szolgáltatást, amely még nem áll rendelkezésre. Az újság eladja.

Keresse meg a megfelelő helyet

A hely rendkívül fontos egy mobiltelefon-kiegészítő vállalkozás számára. Fontolja meg, hogy egy kioszt bérel egy bevásárlóközpontban vagy egy plázában, mivel ez biztosítja, hogy nagy forgalmú zónában tartózkodjon. Ezenkívül egy kioszkkal kezdve csökkentheti kezdeti befektetési kockázatát. A kioszk előzetes költsége 2000 és 10 000 dollár között mozog, szemben az állandó kiskereskedelmi hely 100 000 dollárjával.

Teljesítse a jogi követelményeket

Vállalkozási engedélyt kell beszereznie a mobiltelefon-kiegészítő vállalkozásához. A licenc megszerzéséhez keresse fel azon kormányzati szerveket, ahol üzleti tevékenységet tervez folytatni. Például Kaliforniában regisztrál a Kaliforniai Állami Kiegyenlítő Testületbe.

Ha vállalkozását kioszkként kívánja működtetni, akkor valószínűleg kioszk licencszerződésre lesz szüksége. Például, ha megnyit egy kioszt a Minneapolis-St. Paul International Airport, Ön kiskereskedelmi kioszk bérleti szerződést ír alá.

Válasszon szállítót

Ha olyan gyártót talál, akivel együtt dolgozhat, akkor maximalizálhatja a nyereségét. Bár előfordulhat, hogy ömlesztve kell megrendelnie - egyszerre 10 és 200 darab között -, rengeteg pénzt takarít meg. A mobiltelefon tartozékok típusától függően darabonként kevesebb mint 1 dollárba kerülhetnek, de ennek sokszorosáért eladhatók.

Ha inkább a tengerentúlon vásárolja meg a készletét, nézzen meg olyan online piactereket, mint az Alibaba vagy az IndiaMart. Ha az Egyesült Államokban gyártott termékek vásárlására vágyik, vegyen figyelembe olyan beszállítókat, mint a ThomasNet vagy az MFG.

Vigye online vállalkozását

Ha még nem áll készen egy fizikai üzlet megnyitására, indítson el egy e-kereskedelmi áruházat a mobiltelefon-kiegészítő vállalkozás számára. Használhatja a meglévő piactéreket, például az Etsy, az Amazon vagy az eBay, vagy saját márkáját létrehozhatja olyan webhelyekkel, mint például a Shopify.

Függetlenül attól, hogy a meglévő piactéreket és azok vevőkörét használja, vagy saját webhelyet alapít, online hirdetési módszereket kell használnia vállalkozása marketingjéhez. Töltse el marketingköltségvetését okosan. Használjon olyan szolgáltatásokat, mint az AdWords és a Facebook hirdetése, hogy megcélozza azokat a konkrét ügyfeleket, akik mobiltelefon tartozékokat keresnek. További termékeinek népszerűsítése a YouTube és az Instagram befolyásolóival való együttműködés révén a termékek hirdetése érdekében.