Hogyan számoljuk ki a postaköltséget az Egyesült Államokból Kanadába

Az Egyesült Államokból Kanadába történő postaköltség kiszámítása egyszerű folyamat. A fizetendő postaköltség összege a csomag súlyától, az igényelt kézbesítés sebességétől, valamint a csomag kezdő és rendeltetési helyétől függ. A csomag formája és méretei is szerepet játszhatnak.

Az amerikai postaszolgálat honlapján található egy nemzetközi postai árkalkulátor, amely segít meghatározni az árfolyamot. Megkérheti a posta hivatalnokát is, hogy számolja ki az árat.

 1. Válassza ki a szállítás módját

 2. Válasszon csomagot, vagy válasszon átalánydíjas dobozt vagy borítékot. Az átalánydíjas szolgáltatás többe kerül, de különleges kezelést biztosít a csomagja számára. Ilyen például a gyorsposta nemzetközi átalánydíjas boríték a lehető leggyorsabb kézbesítéshez, vagy a Priority Mail nemzetközi átalánydíjas boríték, amely kézbesítési sebességet kínál az expressz levél és a standard első osztályú postaköltség között. A Global Express garantált szolgáltatás egy-három munkanapon belül kézbesíti a csomagot.

 3. Az első osztályú szállításhoz csomagjának postai képeslapnak, levélnek, nagy borítéknak vagy kis csomagnak kell lennie, amely nem lehet egy fontnál nehezebb.

 4. Mérje meg a csomagját

 5. Mérje meg a csomagját. Az amerikai postahivatal skálája a végső bíró abban, hogy mennyit mér a csomagja, de ha van otthon pontos mérlege, akkor jó képet kaphat a csomag súlyáról. A posta unciánként mérlegeli a csomagokat.

 6. Számolja ki a postaköltségét

 7. Számolja ki a postaköltséget a nemzetközi postaköltség-kalkulátor segítségével. Egy első osztályú, Kanadába küldött levélért az első 3,5 uncia postaköltség 2,08 dollárba kerül. A Priority Mail nemzetközi átalánydíjas boríték ára 25,85 USD, várható kézbesítése 6-10 munkanapon belül megtörténik. Az Express Mail Nemzetközi Átlagos Boríték 44,50 dollárba kerül, maximum 4 fontért, várható szállítás három-öt munkanapon belül történik.

 8. Az árak drámaian megugranak a Global Express garantált szállítások esetében, amelyek ára a csomag méretei vagy tényleges súlya alapján történik, attól függően, hogy melyik nagyobb.

 9. Kiegészítő speciális szolgáltatások

 10. Határozza meg a szükséges további szolgáltatásokat. A postai küldemények igazolása egy posta által kiállított dokumentum, amely rögzíti az adott csomag postázásának dátumát és idejét. Ez a szolgáltatás a közzététel időpontjáig további 1,45 dollárba kerül. Levél vagy csomag ajánlott levélben történő elküldése legalább további 16,00 USD-ba kerül.

 11. Az ajánlott levél kiválasztása hozzárendeli a csomagot vagy a borítékot egy nyomon követési számhoz és vonalkódhoz, amelyet a csomag a kézbesítés felé haladva beolvas. Az Express Mail saját fejlett nyomkövető rendszerrel rendelkezik, ami feleslegessé teszi a regisztrált leveleket. Biztosíthatja csomagjait is változó áron.

 12. Vásároljon és alkalmazzon postaköltséget

 13. Míg a postai küldemények online belföldi postai vásárlása pénzt takaríthat meg, ugyanezek a kedvezmények nem érhetők el a kanadai szolgáltatásokhoz. A "Click and Ship" postaköltség ára megegyezik az áruházi postaköltség megvásárlásával. A postai küldemények online megvásárlása és kinyomtatása azonban azt a kényelmet kínálja, hogy közvetlenül az ajtó felől tud szállítani postai kirándulás nélkül.

 14. Tipp

  Az olyan magáncégek, mint a Federal Express és a DHL, nemzetközi szállítást is kínálnak. Az árképzés a csomag méretétől, a kiválasztott szállítási lehetőségektől és a rendeltetési helytől függően változik.