A Siri letöltése iPad-re

A Siri az Apple iOS szoftverébe épített hangvezérelt személyi asszisztens eszköz. A funkció aktiválásához iPaden először győződjön meg arról, hogy az iOS legújabb verzióját futtatja. A Sirit az iOS 5.0 és újabb verziói támogatják, de az eredeti iPad-en vagy az iPad 2-en nem működik. Engedélyezése után a Siri segíthet az értekezletek megtervezésében, a kapcsolattartásban a kollégákkal és az ügyfelekkel, az e-mailek diktálásában, az időjárás ellenőrzésében és a sokhoz való hozzáférésben. az iPad egyéb funkciói a hangjával.

1

Érintse meg a "Beállítások" ikont az iPad kezdőképernyőjén, majd válassza az "Általános" képernyőn a "Szoftverfrissítés" lehetőséget, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az iOS legújabb verzióját futtatja. Ha elérhető egy újabb verzió, töltse le és telepítse.

2

Érintse meg az "Általános" képernyőn a "Siri" bejegyzést, és győződjön meg arról, hogy a felső Siri opció értéke "Be". Ha a szolgáltatás le van tiltva, érintse meg egyszer, hogy bekapcsolja "Be" állapotba. Konfigurálja a Siri alapértelmezett nyelvét és hangvisszajelzését ugyanazon a képernyőn.

3

Nyomja meg és tartsa lenyomva a Kezdőlap gombot az iOS bárhol - beleértve más alkalmazások futását is - a Siri ablak megjelenítéséhez. Mondja ki a parancsokat, és a Siri megfelelő választ vagy további kérdést ad.