Hogyan lehet kijavítani az Instagram összeomlását

Az Instagram gyorsan kijavítja a hibákat, és megakadályozza az alkalmazásuk összeomlását. Az alkalmazásokkal azonban mindig vannak problémák, és az összeomlás bármely eszközön fennmaradhat az alkalmazáson belüli hiba vagy a telefonnal kapcsolatos probléma miatt. Az összeomlások különösen gyakoriak, amikor az iOS és az Android platform jelentős frissítéseket hajt végre operációs rendszerükön, és új telefonverziókat bocsát ki. Néhány általános és egyszerű módszer létezik az összeomló Instagram alkalmazás kijavítására az Android és az iPhone készülékeken.

Instagram Android Crash Fix

Az Instagram számos Android-eszközön összeomlott 2018 első és második negyedévében. Az ilyen jellegű problémák nem túl gyakoriak, de alkalmanként felmerülnek. Az Instagram olyan javítást hajtott végre, amely automatikusan elhárította a hibát, és az Android-felhasználóknak semmit sem kellett tenniük a szokásos automatikus frissítéseken kívül. A javítás a legtöbb telefonon működött, bár a telefonok kis százaléka nem lendítené élőben a frissítést. Ezekben az esetekben az Instagram egyszerűen arra kérte a felhasználókat, hogy távolítsák el az alkalmazást, majd hajtsanak végre egy új telepítést a Google Playről. Ez a javítás megoldotta az Android Instagram hibáját.

iPhone Instagram Fix

Többféle megközelítés létezik az összeomlás kijavítására az iOS típusú telefonokon. Az első az, hogy bezárja az összes háttéralkalmazást a Home gomb kétszeri megnyomásával, és az alkalmazások bezárásához csúsztassa felfelé az ujját. Ha túl sokáig futnak a háttérben, felmerülhet egy probléma, amely az összeomlást okozza.

Ha ez nem működik, próbálkozzon újraindítással. Kapcsolja ki teljesen a telefont, várjon néhány percet, majd indítsa újra a telefont. Tesztelje az alkalmazást a telefon újraindítása után. Ha az alkalmazás továbbra is összeomlik, ellenőrizze a telefon frissítéseit. Ha nincs telepítve az Instagram legújabb verziója, akkor az alkalmazás valószínűleg összeomlik. Nyomja meg az Instagram számára elérhető frissítéseket, vagy az operációs rendszer egészét. Ha a probléma továbbra is fennáll, távolítsa el az Instagram alkalmazást, majd végezzen újratelepítést és tesztelje újra. Ez megoldja a problémát. Ha ez nem oldja meg az összeomlást, akkor a telefon lehet a probléma, nem maga az alkalmazás.

Belső telefon problémák

Ha az Instagram folyamatosan leáll, és továbbra is összeomlik, miután mindent megpróbált a visszaállítástól az új telepítésig, akkor alaposabban meg kell vizsgálnia a telefont és az operációs rendszert. A legtöbb esetben a legjobb megközelítés a vásárlás helyének felkeresése, hogy a szakemberek biztonsági másolatot készítsenek az eszközről, mielőtt teljesen kiürítenék az összes memóriát, és új telepítést végeznének. Ez a módszer biztosítja, hogy mindent elment a telefonról, miközben visszaállítja a gyári beállításokat.