Az iPhone nem kapcsol ki

Az iPhone ki- és bekapcsolása gyakran kijavítja a problémás alkalmazások, tartalom és beállítások által okozott pelyhes viselkedést. Ezért különösen frusztráló lehet, ha az iPhone nem hajlandó leállni. Szerencsére több gyorsjavítást is megvalósíthat egyedül, és csak végső esetben fordulhat az Apple ügyfélszolgálatához.

Hibás gomb megkerülése

Ha az iPhone alvó / ébresztő gombja lazán ingadozik a bevágásában, vagy rendkívüli nyomásra van szükség a kattintáshoz, keresse meg. Koppintson a „Beállítások | Általános | Hozzáférhetőség | AssistiveTouch ”, majd kapcsolja az AssistiveTouch kapcsolót“ On ”állásba. Ezután koppintson az ikonra, amely fehér körként jelenik meg egy fekete négyzetben, majd az „Eszköz” elemet. Nyomja meg és tartsa lenyomva a „Képernyő zárolása” gombot a „Csúsztassa a kikapcsoláshoz” csúszka megidézéséhez és csúsztatásához.

Lépjen ki egy hibás alkalmazásból

Kattintson duplán a „Home” gombra a többfeladatos sáv előhívásához. Nyomja meg és tartsa lenyomva az alkalmazás ikont, amíg meg nem ingadozik, és koppintson a „-” jelvényre a bezárásához. Ezután nyomja meg és tartsa lenyomva az „Alvó / Ébresztő” gombot, majd csúsztassa el a „Csúsztassa a kikapcsoláshoz” csúszkát az iPhone kikapcsolásához.

Hardver visszaállítása

Ha az érintőképernyő nem reagál, vagy nem tud kilépni egy zavaró alkalmazásból, akkor állítsa vissza iPhone-ját. Nyomja meg és tartsa lenyomva az „Sleep / Wake” és az „Home” gombot egyszerre. Ne engedje el egyik gombot sem, amíg kb. 10 másodperccel később nem jelenik meg az Apple logó a képernyőn, ami az újraindítást jelzi. A visszaállítás valószínűleg helyrehozza azt, ami egyáltalán megakadályozta a leállást.

Szoftver visszaállítása

Indítsa el az iTunes alkalmazást a számítógépén, és csatlakoztassa az iPhone készüléket. Kattintson az iPhone nevére az Összegzés fül megidézéséhez. A Biztonsági mentések részben kattintson a „Ez a számítógép” elemre, majd a „Biztonsági másolat készítése most” gombra. Ezután térjen vissza iPhone-jához, hogy megérintse a „Beállítások | Általános | Visszaállítás | Reset All Settings ”és erősítse meg, amikor a rendszer kéri. Az iPhone újraindul, bár testreszabott beállítások nélkül. Térjen vissza az iTunes Összefoglalás fülére, és kattintson a „Biztonsági másolat visszaállítása” gombra.

Alternatív megoldásként érintse meg a „Beállítások | Általános | Visszaállítás | Az összes tartalom és beállítás törlése ”című részt az iPhone készüléken. Erősítse meg, amikor a rendszer kéri. Amikor az iPhone újraindul, kövesse az utasításokat az aktiválásához, majd válassza a „Visszaállítás iTunes biztonsági másolatából” lehetőséget. Térjen vissza az iTunes alkalmazásba, hogy aktiválja a „Restore from this backup” opciót az „Welcome to your new iPhone” képernyőn. Válassza ki a legutóbbi biztonsági másolatot a legördülő menüből, majd nyomja meg a „Folytatás” gombot.

Visszaállítás gyári állapotba

Indítsa el az iTunes alkalmazást a számítógépén, és csatlakoztassa az iPhone készüléket. Kattintson az iPhone nevére, majd a jobb alsó sarokban található „Sync” elemre. Az Összegzés lapon kattintson az „iPhone visszaállítása” gombra, majd a „Biztonsági mentés”, majd a „Visszaállítás és frissítés” gombra. Az iPhone újraindul. Kövesse az utasításokat az újrakonfiguráláshoz, és válassza a „Visszaállítás iTunes biztonsági másolatából” lehetőséget. Ha még mindig nem tudja kikapcsolni az iPhone készüléket, ideje ütemezni az Apple Store vagy egy hivatalos szolgáltató látogatását.