Hol lehet visszavásárolt raklapot vásárolni

Az üzletekben gyakran vannak bezárt, visszaküldött vagy túlzsúfolt tárgyak, de mivel nem szeretik eldobni ezeket a tárgyakat, amelyek továbbra is működőképesek és nincsenek sérülései, az üzletek nagykereskedelmi raklapcégekkel dolgoznak, hogy megszabaduljanak attól, amit nem tudnak eladni. Azonban hol lehet megvásárolni ezeket a visszaküldött raklapokat? A nagykereskedő felveszi az árut, nagy raklapokra csomagolja és olcsón árulja ömlesztve az ügyfeleknek. Elismert raklap-nagykereskedelmi vállalatok megtalálása azonban egy kis kihívás.

A probléma: csalások

Azok az emberek, akik raklapokat szeretnének vásárolni, sajnos többször átverhetik magukat. A vevő gyakran csak azért kap egy raklapot, hogy megállapítsa, hogy az áruk nagy százaléka nem értékesíthető a vártnál jóval nagyobb károk miatt. A legmegbízhatóbb módja annak, hogy az átverő vállalatokat elkülönítsék a törvényes raklapgyártó vállalatoktól, ha a Jobb Üzleti Irodán keresztül keresik fel a vállalatot. Ha ezt nem tudja megtenni - gyakran az új vállalatok esetében - próbáljon betekintést nyerni az ügyfelek véleményeibe.

Soha ne vásároljon raklapot, amíg nincs világos elképzelése az elégedettségről és az ügyfélszolgálat minőségéről.

Beszéljen egy kiskereskedővel

A raklapcégek úgy működnek, hogy árukat szereznek a nagy kiskereskedőktől. Az áruk lehetnek túllépések, visszaküldések vagy mentési cikkek, amelyek többsége teljesen használható. A kiskereskedők rendszeresen működnek együtt a raklapüzemekkel, mert az eladhatatlan áruk elhelyezéséhez folyamatosan el kell költözniük az eladhatatlan árut az üzletből és a tárolóból. Következésképpen a kiskereskedelmi vállalatok értékesítési vezetőinek általában van egy listája azokról a raklapcégekről, amelyekkel rendszeresen üzletelnek.

Ezeknek a raklapgyártó cégeknek nagy tapasztalata van a jó szolgáltatás nyújtásáról. Ha árut talál olyan kereskedőtől, amelyet raklap formájában szeretne megvásárolni, kérdezze meg az ügyvezetőt, hogy melyik raklapcéget használja a kiskereskedő, és hogyan lépjen kapcsolatba ezekkel a vállalatokkal raklapvásárlás céljából. Ez a legjobb módja a nagyon speciális áruk raklapjának megtalálásának.

Raklapvállalati példák

Raklapüzemek az Egyesült Államokban működnek. Példák a kipróbálásra: Genco, TDW Closeouts, Kereskedés útján és Alku jelentés. A legfontosabb online raklapgyártó vállalatok közé tartozik a Warehouseone.com és a tcpalletliquidation.com. Jellemzően ezek a vállalatok a csúcskategóriás kiskereskedelmi vagy nagyobb áruházakból vásárolnak termékeket, majd kategóriákra jellemző raklapokra osztják az árukat.

Ezek közül a vállalatok közül valószínűleg a Via Trading rendelkezik a legkonkrétabb kategorizálással, ami akkor hasznos, ha kisvállalkozás vagy, aki néhány céltételt szeretne eladni. Egyes vállalatok megkövetelhetik, hogy legalább egy teherautó raklapot vásároljon, ezért mindig ellenőrizze az egyes vállalatok házirendjét, mielőtt megrendelést próbálna leadni.

Néhány megfontolandó dolog

Raklapgyártó vállalatok keresésekor koncentráljon a vezetési távolságon belüli vállalatokra. A raklap súlya több száz font lehet, az érintett árutól függően, ami azt jelenti, hogy jelentős szállítási díjakat kell fizetnie, ha a vállalat az Ön környékén található. Kezdetben mindig érdemes egy vagy két raklapot vásárolni egy vállalattól. Ez lehetővé teszi, hogy első kézből megismerje, milyenek a raklapok.

Ezenkívül a jó raklapgyártó vállalatoknak felajánlanak valamilyen visszaküldési lehetőséget, feltéve, hogy a raklapot ugyanolyan vagy jobb állapotban tudják visszaszállítani a céghez, mint szállításkor. Ha jó árut talál olyan cégnél, amely nem kínálja ezt a lehetőséget, akkor is működhet velük, de körültekintőbbnek kell lennie abban, hogy a vásárolt mennyiség megfelel-e a keresletnek, és fel kell készülnie veszteségre ha olyan raklapot kap, amelynél az átlagosnál nagyobb százalékban használhatatlan áru található.