Az összes Picasa webalbum törlése

A Google Picasa képszervezője és megjelenítője szorosan integrálva van átfogó Google-fiókjával. Ezért nem törölheti csak a Picasa-fiókját a teljes Google-fiók törlése nélkül, ami megszünteti az összes Google-szolgáltatáshoz való hozzáférést. Törölheti azonban az összes Picasa Webalbumot, ami valójában üresé teszi a Picasa-fiókját. Albumokat egyenként törölhet a böngészőben megnyitott Webalbumok alkalmazásból, vagy a Picasa asztali kliens Kötegelt feltöltés funkciójával törölheti az összes albumot egyszerre a Webalbum felhő tárhelyéről.

Picasa Client

1

Indítsa el a Picasa alkalmazást a számítógépén, majd kattintson az "Eszközök" lehetőségre.

2

Kattintson az Eszközök menü „Kötegelt feltöltés” ​​opciójára a Kötegelt feltöltés eszköz megnyitásához. A feltöltött albumok mappaként jelennek meg a bal panelen.

3

Kattintson az egyes albumok előtti jelölőnégyzetre.

4

Kattintson az „Online eltávolítása” választógombra, majd a megerősítéshez kattintson az „OK” gombra. Minden albumát egyszerre eltávolítja a Picasa Webalbumokból.

Böngésző

1

Nyissa meg a Picasa Webalbumokat egy böngészőben, majd jelentkezzen be Google hitelesítő adataival (lásd: Erőforrások).

2

Kattintson az első albumra az eltávolításhoz, majd kattintson a „Műveletek” gombra az elérhető opciók megtekintéséhez.

3

Kattintson az „Album törlése” lehetőségre. Megjelenik egy megerősítő párbeszédpanel; kattintson az „OK” gombra az eltávolítás megerősítéséhez.

4

Ismételje meg minden törlendő albumot.