OST fájl megnyitása a Microsoft Outlook alkalmazásban

A Microsoft Outlook kétféle kategóriába sorolja az Outlook adatfájlokat: PST és OST fájlokba. A PST fájlok a személyes mappákban tárolt adatokat tartalmazzák, míg az OST fájlok az Exchange Server kiszolgálóról letöltött adatokat. Mivel az Outlook nem tud közvetlenül importálni egy OST-fájlból, mint egy PST-fájlból, ha az offline adatokat más számítógépre szeretné másolni, konfigurálhatja az e-mail klienst a kiszolgálóhoz való csatlakozáshoz és egy új OST-fájl létrehozását, vagy konvertálja az OST tartalmat PST formátumba.

Hozzon létre egy OST fájlt

1

Kattintson a "Fájl" gombra, kattintson kétszer a "Fiókbeállítások" elemre, majd válassza ki a fiókot a megjelenő ablakból.

2

Az eszköztáron válassza a "Módosítás" lehetőséget, majd jelölje be az "Offline beállítások" jelölőnégyzetet.

3

Kattintson a "Tovább" gombra, kattintson a "Befejezés" gombra az OST fájl létrehozásához a merevlemezen, majd a módosítások életbe léptetéséhez indítsa újra az Outlook programot.

Konvertáljon egy OST fájlt PST-vé

1

Jelentkezzen be arra a számítógépre, amelyen az OST fájlt létrehozta. Csatlakozzon a hálózathoz, majd nyissa meg vagy indítsa újra a Microsoft Outlook alkalmazást.

2

Válassza a "File" lehetőséget, kattintson az "Open & Export" gombra, majd az "Import / Export" gombra az "Import and Export" varázsló futtatásához.

3

Kattintson az "Exportálás fájlba" elemre, válassza a "Tovább" lehetőséget, válassza a fájlformátumok listájából az "Outlook adatfájl (.pst)" lehetőséget, majd kattintson a "Tovább" gombra.

4

Válassza ki az e-mail címét, vagy válassza ki a mappát, ahonnan adatokat szeretne exportálni, majd kattintson a "Tovább" gombra.

5.

Kattintson a "Tallózás" gombra, majd navigáljon a kívánt mentési helyre.

6.

Írja be a biztonsági mentési fájl azonosító nevét, majd kattintson az "OK" gombra.

7

Válassza ki a "Másolatok cseréje importált elemekkel", "A másolatok létrehozásának engedélyezése" vagy a "Ne importálja az ismétlődő elemeket" beállításokat. Kattintson a "Tovább", majd a "Befejezés" gombra.

8.

Írjon be egy választható jelszót az adatok biztonságához, majd kattintson az "OK" gombra az adatok exportálásához.

9.

Jelentkezzen be a másik számítógépre vagy fiókba, majd nyissa meg a Microsoft Outlook programot.

10.

Válassza a "File" lehetőséget, kattintson az "Open & Export" gombra, majd az "Import / Export" gombra az "Import and Export" varázsló futtatásához.

11.

Válassza az "Importálás más fájlból vagy programból" lehetőséget, majd kattintson a "Tovább" gombra. Kattintson a "Tallózás" gombra, majd lépjen a létrehozott PST fájlt tartalmazó hálózathoz vagy cserélhető meghajtóhoz.

12.

Válassza ki a megfelelő fájlt, kattintson a "Tovább" gombra, válassza ki a mappát, ahonnan adatokat importál, vagy használja az alapértelmezett választást a teljes fájl tartalmának importálásához, majd kattintson a "Befejezés" gombra.