Az offline Brother nyomtató csatlakoztatása

Ha nem tud nyomtatni a telepített Brother nyomtatóra, mert offline állapotban jelenik meg, akkor a nyomtató egyes beállításait úgy módosíthatja, hogy folytathassa a dokumentumok nyomtatását. A Windows 7 beépített funkcióval rendelkezik az offline mód közötti váltáshoz, amely megoldhatja a "Nyomtató offline" értesítéseket, amelyeket a Brother nyomtatótól kap. Ha azonban ez a lehetőség nem oldja meg a problémákat, előfordulhat, hogy fizikai változtatásokat kell végrehajtania a nyomtató telepítésén a normál nyomtatási funkcionalitás helyreállításához.

1

Kattintson a "Start" gombra a számítógép képernyőjének bal alsó sarkában, majd kattintson az "Eszközök és nyomtatók" elemre.

2

Kattintson a jobb gombbal a Brother nyomtatóikonra, majd kattintson a "Lásd: Mi nyomtat" c.

3

Kattintson az ablak tetején található "Nyomtató" elemre, majd keressen egy kék pipát a "Nyomtató offline használata" bal oldalán. Ha a pipa ott van, akkor kattintson a "Nyomtató offline használata" lehetőségre annak eltávolításához, ekkor kezdődik a dokumentumok nyomtatása. Ha a dokumentumok nem nyomtatódnak, folytassa a következő lépéssel.

4

A kikapcsoláshoz nyomja meg a Brother nyomtató tápkapcsolóját.

5.

Húzza ki a nyomtató USB-kábelét a számítógép USB-portjából.

6.

Kapcsolja be a Brother nyomtatót.

7

Csatlakoztassa újra az USB-kábelt a számítógép USB-portjához. Ha a nyomtatási sorban lévő dokumentumok nyomtatni kezdenek, akkor megoldotta a problémát. Ellenkező esetben folytassa a következő lépéssel.

8.

Kattintson a "Start" gombra a számítógép képernyőjének bal alsó sarkában, kattintson a "Leállítás" jobb oldalán lévő nyílra, majd kattintson az "Újraindítás" gombra. A korábban a nyomtatási sorban elakadt dokumentumok nyomtatása a számítógép újraindításakor megkezdődik.