Mi a Google Magic?

A Google Magic a Dark Arts Media által létrehozott webhely. A weboldalt egyfajta trükknek szánták, ahol a Google emblémába borítja a kettőt, és eltünteti őket. Bár úgy tűnik, hogy a webhely a Google kezdőlapja, valójában nem működik az internetes kereséseknél, de a valódi Google kezdőlapra vezet, miután harmadszor kattintott a hamis oldalon bárhová.

Hogyan működik a trükk

A Google Magic logóban szereplő két o eltűnik, miután rákattint a Google Magic webhelyre. A trükk úgy működik, hogy eltakarja az o-kat az ujjaival, és elmondja annak, akinek megpróbálja becsapni, hogy ezáltal eltűnik az o. Kattintson az egérre, és várjon néhány percet. Ezután távolítsa el az ujjait, és az o-k eltűnnek a Google logóból.

A betűk újbóli megjelenése

Miután eltüntette a Google Magic webhelyéről származó o-kat, a trükk befejezése érdekében újra megjelenítheti őket. Helyezze az ujjait azon a ponton, ahol a két o volt, most kattintson újra az egérre, és a Google logóból származó o-k újra megjelennek. Távolítsa el az ujjait, hogy elkápráztassa barátját varázslatával.

A Trükk után

Miután kétszer rákattintott a Google Magic webhelyére, így a Google logóból származó o-k eltűntek és újra megjelennek, egy harmadik kattintással megnyílik a tényleges Google webhely. Ez befejezi a trükköt, mivel barátja mostantól megvizsgálhatja a valódi Google webhelyet, és nem tudja megállapítani, hogyan módosította az emblémát.

Hátrányok

Vegye figyelembe a Google Magic webhely néhány kisebb hátrányát, amikor megpróbálja végrehajtani a Google Magic trükköt. Ismerőse észreveheti, hogy a Google Magic webcíme eltér a valódi Google webhelyétől. Ezenkívül a Google Magic kissé eltérhet a valódi Google-oldaltól, attól függően, hogy be van-e jelentkezve a Google-ba.