Helyek, amelyek utántöltik a nyomtató tintapatronjait

Költségtudatos üzleti tulajdonosoknak, akik hatékony módot keresnek a megtakarításra, fontolóra kell venniük munkahelyük üres nyomtatópatronjainak újrafelhasználását. A régi patronok újratöltése lényegesen olcsóbb, mint a patronok cseréje és újak vásárlása. Ez hosszú távon jelentős összeget takaríthat meg vállalkozásának - különösen, ha Ön és alkalmazottai megfelelő mennyiségű nyomtatást végeznek. Ezen kívül nincs hiány az üres patronok újratöltéséhez szükséges helyekről.

Office Max

Ha rendszeresen vásárol munkahelyi alapanyagokat az irodai kellékeket gyártó óriás Office Max cégtől, örömmel értesülhet arról, hogy az áruház gyors tintatöltési szolgáltatást kínál. Miután elvitte az üres patronokat a helyi üzlet szervizpultjához, megvizsgálják, hogy továbbra is használhatók-e. Ha van, akkor a patronokat megtisztítják és megtisztítják a kiszáradt maradék tintától, mielőtt újratöltik őket. A költségek általában annak a felét teszik ki, amelyet az új patronokra költenek.

Walgreens

Ha kedveli a multitaskingot, fontolja meg a helyi Walgreens egyórás töltet-szolgáltatásának előnyeit. Így a régi patronok újratölthetők, miközben receptet vesz fel, ápoló termékeket vásárol, vagy az új érkezőket böngészi a magazin állványon. Az Office Max-hez hasonlóan el kell vinnie a patronokat az üzlet fotópultjába, ahol megvizsgálják, hogy nincsenek-e rajta aprózódások és más kopási formák, majd meg kell tisztítani és újratölteni.

Costco

A Costco, az ország egyik legnagyobb raktárklubja, egy másik kényelmes lehetőség a multitaskerek számára, akik újratölteni akarják a patronokat. Egyszerűen dobja le az üres nyomtatópatronokat az üzlet fotópultjánál, ahol megvizsgálják, megtisztítják és újratöltik őket. Várakozás közben bevásárolhat, megnézheti a legújabb divatokat, vagy eltévedhet az áruház elektronikai részlegén. Ne feledje azonban, hogy míg a Costco az új lehetőségeknél kevesebbet számít fel újratöltési szolgáltatásaiért, a tinta minőségét közepesnek tekintette a PCWorld elismert műszaki kiadvány.

Az Ön irodája

Ha nem talál megfelelő helyet az üres patronok újratöltéséhez, érdemes megvizsgálnia egy tinta utántöltő készlet beszerzését. Ezek a készletek online és vény nélkül is elérhetőek, és gyakorlatilag bármilyen költségvetéssel megfizethetők. Egy tipikus patron-utántöltő készlet tartalmaz egy üveg cseretintát, egy fecskendőt, amellyel a tintát a patronba fecskendezik, és egy tömítést a szivárgás megakadályozása érdekében. Bár kevésbé kényelmes, mintha valaki megtenné helyetted, az utántöltő készlet használata okos választás lehet azoknak a cégtulajdonosoknak, akik hajlandók pénzre váltani az idejüket.