Hogyan lehet újból menteni a jelszót a Google Chrome-ban

A Google Chrome rendelkezik jelszómentési funkcióval a felhasználónevének és jelszavának tárolásához. Ez sok időt takaríthat meg, különösen, ha üzleti célból gyakran kell bejelentkeznie az online fiókokba. Ha olyan webhelyet látogat meg, amelyhez a Chrome elmentette a jelszavát, akkor be tud jelentkezni anélkül, hogy önnek kellene emlékeznie vagy kitölteni a részleteket. Ha megváltoztatta valamelyik fiókjának jelszavát, és újra szeretné menteni a Google Chrome-ba, akkor ezt a böngésző speciális beállításainak oldalán teheti meg.

1

Kattintson a böngésző jobb felső sarkában a "Google Chrome testreszabása és vezérlése" gombra, amelyet három vízszintes vonal képvisel, majd kattintson a "Beállítások" gombra.

2

Görgessen lefelé, majd kattintson az oldal alján található "+ Speciális beállítások megjelenítése" linkre.

3

Jelölje be az "Ajánlat az interneten beírt jelszavak mentésére" jelölőnégyzetet, majd kattintson a mellette lévő "Mentett jelszavak kezelése" linkre.

4

Görgesse végig a listahelyeket, majd kattintson arra, amelyre újból el szeretné menteni a jelszót.

5.

Kattintson a webhely melletti "X" gombra, hogy eltávolítsa a jelszó listáról.

6.

Kattintson a "Kész" gombra, majd keresse meg azt a webhelyet, amelyet eltávolított a jelszó listából.

7

Írja be felhasználónevét és új jelszavát, majd kattintson a "Jelszó mentése" gombra a Google Chrome felugró ablakában a jelszó újbóli mentéséhez. Ez a felszólítás csak akkor jelenik meg, ha korábban bejelölte az "Ajánlat az interneten beírt jelszavak mentésére" jelölőnégyzetet.