A nemrég bezárt lapok törlése a Google Chrome böngészőben

Ha megosztja számítógépét másokkal, törölje az adatokat a Google Chrome böngésző nemrégiben bezárt lapjairól, hogy biztonságban tartsa az adatait. Ha bezár egy fület, miközben böngészi az internetet a Google Chrome böngészőben, a füles ablakban meglátogatott webhelyek URL-jét és gyorsítótárazott adatait több helyre menti. A nemrég bezárt lapok összes adatának teljes törléséhez törölje a bezárt lapokon böngészett webhelyekhez társított összes előzményt, gyorsítótárat, URL-t és indexképet. Törölje a webhelyeket a böngésző leglátogatottabb oldalán, majd törölje az előzményeket és a gyorsítótárat.

A leglátogatottabb oldal törlése

1

Kattintson a Google Chrome utolsó megnyitott lapjától jobbra található „Új lap” ikonra. Megnyílik az Új lap oldal, amely a legutóbbi webhelyek „Leglátogatottabb” indexképeit jeleníti meg. Ha a Leglátogatottabb oldal összeesik, a link az Új lap oldal bal alsó sarkában jelenik meg. Az oldal kibontásához kattintson a „Leglátogatottabb” linkre.

2

Vigye az egérmutatót egy egyedi indexkép fölé, hogy a kép jobb felső sarkában megjelenjen az „X”.

3

Kattintson az „X” gombra az indexkép törléséhez. A webhely eltávolításra kerül a Leglátogatottabb oldalról. A kép törléséhez az indexképet a böngésző jobb alsó sarkában található „Eltávolítás a Chrome-ból” területre is húzhatja.

4

Ismételje meg az összes kívánt indexkép eltávolítását az Új lap oldalról.

A közelmúltban bezárt lista, az előzmények és a gyorsítótár törlése

1

Kattintson a „Chrome” gombra a Google Chrome felső eszközsorán.

2

Kattintson a „History” lehetőségre a Böngésző előzmények listájának megnyitásához.

3

Vigye a kurzort a zárt lapokon az első meglátogatott oldal bejegyzése fölé. Megjelenik az oldal jelölőnégyzete. Jelölje be a jelölőnégyzetet a kiválasztásához.

4

Ismételje meg a folyamatot az Előzmények listájának minden egyes oldalán az eltávolításhoz.

5.

Kattintson a „Kiválasztott elemek eltávolítása” opcióra, majd az „OK” gombra a kiválasztott oldalak törléséhez.