Mennyire gyors a pénzátutalás a PayPal-ba?

Ha PayPal-számlán keresztül küld pénzt vagy pénzt, a legtöbb tranzakció csak néhány percet vesz igénybe, mire meglátja a befizetett pénzt. Egyre pénz ki a PayPal számla vehet néhány napot a PayPal standard szolgáltatás. Ha azonban siet a pénz bankba juttatására, felár ellenében használhatja a PayPal azonnali átutalást.

A PayPal-átutalások megértése

A PayPal lehetővé teszi a fizetés elfogadását egy másik PayPal-számláról, hitelkártyáról vagy betéti kártyáról. Ha pénzt szeretne áthelyezni PayPal-számlájáról, akkor azt befizetheti bankszámlájára, hitel- vagy betéti kártyájára. Míg a betéti kártyák szinte mindig egy bankszámlához vannak kapcsolva, a PayPal különbséget tesz a banki átutalások és a betéti kártya átutalások között, mivel a háttérfolyamat különbözik a kettő között.

Paypal-Paypal átutalási idők

Ha valaki a PayPal-számlájáról fizet neked, az átutalás a PayPal-számládra csak néhány percet vesz igénybe, feltéve, hogy azt PayPal-egyenlegéből, bankkártyájából vagy hitelkártyájából fizetik.

Az ügyfélfizetések feldolgozásának ideje

Ha a PayPal számlázási szolgáltatását használó ügyféllel számlázik, akkor általában arra számít, hogy a pénz néhány percen belül megjelenik a PayPal egyenlegében, feltéve, hogy hitelkártyával vagy bankkártyával fizetnek. Ha banki átutalással vagy eCheck-el fizetnek, a bank törlése eltarthat néhány napig. A PayPal számlázásának használatakor a PayPal e-mailben értesíti Önt a fizetés teljesítéséről, és a számla állapota "Fizetett" -re változik.

Ha a PayPal kereskedői szolgáltatásait vagy a Braintree által működtetett PayPalt használja, akkor a hitelkártya és a betéti kártya tranzakciók közvetlenül a megadott bankszámlájára kerülnek. A Visa, a MasterCard és a Discover kártyás fizetés két-három munkanapot vesz igénybe, míg az American Express fizetés négy-öt munkanapot vesz igénybe. Ha elfogadja a PayPal fizetéseket, ezek néhány percen belül a saját PayPal számlájára kerülnek.

Átutalás bankszámlára

A pénz átutalása PayPal-számlájáról bankszámlára vagy bankkártyára ingyenes, és körülbelül egy munkanapot vesz igénybe.

PayPal azonnali átutalás: Ha a lehető leghamarabb pénzt kell befizetnie a PayPal-számlájáról a bankjába, a PayPal azonnali átutalása ezt fogja megtenni. Ennek a szolgáltatásnak 10 dolláros díja van, vagy a tranzakció összegének 1 százaléka, amelyik kevesebb. A PayPal azonnali átutalása legfeljebb 30 percet vesz igénybe. Az átutalások keleti idő szerint 19 óra után, illetve hétvégén vagy ünnepnapokon hosszabb időt vehetnek igénybe.

A szolgáltatás használatához jelentkezzen be a PayPal-ba, és válassza az Átutalás lehetőséget . Az oldal Azonnali szakaszában válassza a megfelelő kártya összekapcsolása lehetőséget . Adja meg Visa vagy MasterCard, vagy betéti kártyájának adatait, ha rajta van a Visa vagy MasterCard logó.

PayPal visszatérítési idők

A visszatérítés feldolgozásának ideje attól függ, hogy a pénzt eredetileg hogyan fizették be. Ha PayPal Cash-en keresztül fizetett, akkor a pénzt ugyanazon a napon kapja meg, amikor a visszatérítést kérték. Ha bankszámlán keresztül fizetett, a visszatérítés három-öt munkanapot vesz igénybe, amíg megérkezik a számlájára. Ha hitelkártyával vagy betéti kártyával fizetett, beleértve a PayPal hitelkártyát is, a visszatérítés akár 30 napot is igénybe vehet, amíg megjelenik a fiókjában.

A kapott visszatérítés állapotának megtekintéséhez lépjen a PayPal tevékenység oldalára. A visszatérítés állapota "Függőben", "Visszatérítve", "Részben visszatérítve" vagy "Befejezve". Ha a visszatérítést még azelőtt elküldték, hogy a bankja befizette volna a fizetést, akkor az állapot "ideiglenes visszatartás" lehet, amíg a fizetést nem törlik.