A telefonomon lévő Instagramom nem engedi, hogy bejelentkezzek: Hogyan tudom megjavítani?

Összességében az Instagramnak minimális technikai problémái vannak, de időnként beletörődhet a felhasználókba. Ez leggyakrabban akkor fordul elő, amikor telefonokat frissít, vagy több fiók között vált, és megpróbál bejelentkezni az Instagramba. Az idősebb telefonok kompatibilitási problémákkal is szembesülhetnek, mivel elavultak. Az Instagram kényszerített kijelentkezést is végezhet, és bejelentkezést igényel a frissített szolgáltatási feltételekhez. Ebben az esetben el kell fogadnia a frissítéseket a fiókjába való újbóli bejelentkezéshez.

Ellenőrizze a hitelesítő adatait

Mielőtt bármilyen technikai kérdésbe belemerülne, végezzen felületi vizsgálatot. Helyes felhasználónevet és jelszót ír be? Az Instagram felhasználónevek @ szimbólummal kezdődnek, de ezt ne írja be, amikor bejelentkezik a fiókjába. Nézze meg alaposan a fogantyúkat, és ellenőrizze, hogy minden helyes-e. Miután a fogantyú elkészült, törölje a jelszó mezőt, és írja be a jelszavát. Győződjön meg arról, hogy amit gépel, pontosan megfelel a tervezettnek. Az Instagram jelszavai megkülönböztetik a kis- és nagybetűket. Ha a bejelentkezés sikertelen, és meggyőződött arról, hogy a felhasználónév és a jelszó helyes, itt az ideje kipróbálni a jelszó visszaállítását.

Jelszó visszaállítása

Gyors jelszó-visszaállítással sok bejelentkezési probléma megoldható. Az Android és iOS felhasználók kiválaszthatják a visszaállítási linket, és jelszó-visszaállítási sorrendet küldhetnek az e-mail fiókjukba. Az e-mailhez tartozik egy link, amely a visszaállítási oldalt kéri, ahol beírja az új jelszót. Válasszon valami egészen mást, mint az előző jelszó. Az Android-felhasználók ezt SMS-ben is megtehetik, vagy egyszerűen bejelentkezhetnek a Facebook-szal az Instagram-fiókjuk eléréséhez. Ha nem kapja meg a jelszó-visszaállító e-mailt, akkor nagyobb problémája lehet. Ellenőrizze az e-mail címét és az összes többi fiókot, hogy megbizonyosodjon róla, hogy nem törtek-e fel.

Bejelentkezés Instagram - App Issues

Ha a bejelentkezési adatok helyesek, és a rendszer még mindig nem engedélyezi a hozzáférést, akkor valószínűleg eszköz- vagy alkalmazásspecifikus probléma. Próbáljon meg bejelentkezni személyi számítógépéről és / vagy más mobil eszközről. Ha más eszközökről tud bejelentkezni, akkor a probléma nyilvánvalóan elszigetelt a telefonjától. Ezen a ponton távolítsa el az alkalmazást a mobileszközéről az újrakezdés érdekében. Az eltávolítási folyamat befejezése után kapcsolja ki a telefont egy percre, majd indítsa újra, hogy az eltávolítás után semmi ne kerüljön gyorsítótárba. Telepítse újra az alkalmazást, és próbáljon meg bejelentkezni. Ebben a pillanatban nem lehet probléma a fiókjához való hozzáféréssel. Ha még mindig nem sikerül, akkor hardver- vagy memóriaproblémája lehet a telefonnak, amelyhez szabad terület szükséges, vagy keresse fel a szolgáltatót a probléma diagnosztizálásához.