Több üzenet törlésének egyszerű módjai a Gmailben

A Gmail beérkezett üzenetei oldalanként legfeljebb 100 e-mailt jeleníthetnek meg, így ha a törölni kívánt e-mailek több oldalra is kiterjednek, akkor több művelet során kell keresnie és törölnie őket. A Gmail azonban három gyorsabb módszert kínál több üzenet törlésére. A Keresés funkció lehetővé teszi, hogy csak a megfelelő eredményeket jelenítse meg, és az összes felsorolt ​​üzenetet kiválassza, még akkor is, ha több oldalra terjednek. Szűrő létrehozása hasonló műveletet hajt végre, de egy szűrő automatikusan elvégezheti az új, bejövő üzenetek törlését is. Végül a Kiválasztás legördülő menü gyors választékot kínál a csillagozott, csillagozatlan, olvasott és olvasatlan üzenetekről, amelyeket később törölhet.

1

Jelentkezzen be Gmail-fiókjába.

2

Írja be a keresési kifejezést a felső keresési mezőbe. Írja be például valaki nevét, e-mail címét vagy kulcsszavát. Az összes e-mail megjelenítéséhez írja be a "label: all" szót (itt és az egészben idézőjelek nélkül).

3

Jelölje be a keresési eredmények tetején található négyzetet az összes találat kiválasztásához az oldalon.

4

Kattintson a keresési eredmények tetején található „Összes ### beszélgetés kijelölése” elemre. Ez az opció csak az összes találat kiválasztása után jelenik meg.

5.

Kattintson a "Törlés" kuka ikonra, és ha kéri, erősítse meg a választást. Ezzel az összes kijelölt üzenet a Kuka mappába kerül, ahonnan 30 nap elteltével automatikusan törlődik; kattintson a "Tovább" gombra, válassza a "Kuka" lehetőséget, jelölje ki az összes üzenetet, ahogy korábban tette, majd kattintson az "Örökre törlés" gombra az üzenetek azonnali eltávolításához.

1

Kattintson a beérkező levelek felső részén található fogaskerék ikonra, majd válassza a "Beállítások" lehetőséget.

2

Kattintson a "Szűrők" elemre, majd válassza az "Új szűrő létrehozása" lehetőséget az ablak alján.

3

Írja be az előugró ablakban a szűrési feltételeket - például a feladó e-mail címét, egy adott témát vagy egy kulcsszót. Az összes e-mail megkereséséhez írja be a "*" szót a "Feladó" mezőbe. Írja be a "before: 2013/09/30" kifejezést a "Has the Words" mezőbe, és használja az aktuális dátumot - vagy bármelyik dátumot, de mindenképpen a YYYY / MM / DD formátumot használja az összes korábbi e-mail szűrésére.

4

Kattintson a "Szűrő létrehozása ezzel a kereséssel" elemre.

5.

Helyezzen be pipát a "Törlés" mezőbe, majd jelölje be a "Szűrő alkalmazása az alábbi ### egyező beszélgetésekhez" mezőbe.

6.

Kattintson a "Szűrő létrehozása" gombra a szűrt eredmények törléséhez és a Szűrő listához való visszatéréshez. A törölt e-mailek a Kuka mappába kerülnek, ezért nyissa meg a Kuka mappát, válassza ki az e-maileket, majd kattintson az "Örökre törlés" gombra azonnali eltávolításhoz.

7

Kattintson a "Törlés" gombra, és erősítse meg választását a szűrő törléséhez, és megakadályozza, hogy később új, bejövő e-maileken fusson. Ez nem jelent problémát a dátumszűrőknél.

1

Kattintson arra a címkére, amelyről törölni szeretné az e-maileket, például "Beérkező levelek" vagy "Minden levél". Ha egy címke nem látható, kattintson a "Tovább" gombra.

2

Kattintson a felső jelölőnégyzet melletti legördülő nyílra, majd válassza ki a törölni kívánt e-mailek típusát. A legördülő menü a következő lehetőségeket kínálja: Összes, Nincs, Olvasás, Olvasatlan, Csillagozott és Csillag nélküli. Bármely opció kiválasztásával csak az e-maileket választja ki a meglévő oldalról. Néhány opció, például az "Összes", másodlagos lehetőséget kínál az összes e-mail kiválasztására, az első szakaszban leírtak szerint.

3

Kattintson a "Törlés" gombra a kiválasztott e-mailek áthelyezéséhez a Kuka mappába. Ezen e-mailek azonnali törléséhez kattintson a "Kuka" elemre, válassza ki az e-maileket, majd kattintson a "Végleges törlés" gombra.