Hogyan lehet ideiglenesen letölteni gyorsabb

A letöltési sebességet nem egyszerűen az internetszolgáltató határozza meg. Minden, amit a számítógépén végez, hozzájárul a teljes sebességhez, és a biztonsági mechanizmusok, például a tűzfalak, negatívan befolyásolhatják a letöltés sebességét. Ha ideiglenesen növelni szeretné a letöltési arányt, néhány egyszerű módosítással kissé nagyobb sebességet érhet el. Nem fogja megduplázni a sebességét, de kisebb fejlesztéseket fog látni.

1

Törölje a háttérben futó letöltéseket. Az operációs rendszer, a videojátékok és a szoftverfrissítések hozzájárulhatnak a lassú letöltési sebességhez. Ellenőrizze a letöltéseket, ha megnézi a Windows tálcáját és megvizsgálja az egyes futó alkalmazásokat.

2

Egyszerre csak egy fájlt töltsön le. Az egyidejű letöltések megszakításával nagyobb teljes sebességet érhet el a legfontosabb fájl.

3

Kapcsolja ki a tűzfal védelmét. A tűzfalak jó biztonsági mechanikák, de ronthatják a letöltések sebességét. A letöltés befejeztével feltétlenül engedélyezze újra. A tűzfal beállításait általában úgy érheti el, hogy a jobb egérgombbal rákattint a biztonsági alkalmazás ikonjára a tálcán.

4

Vezeték nélküli kapcsolatot használjon vezeték nélküli kapcsolat helyett. Közvetlenül az útválasztóba vagy a modembe történő bekapcsolás korlátozza a jel interferenciáját és maximalizálja a letöltési sebességet.

5.

Indítsa újra a számítógépet, majd csak a webböngésző futtatásával indítsa el a letöltést. A kevesebb futó alkalmazás gyorsabb letöltési környezetet hozhat létre.