Hogyan lehet megakadályozni az Avast indítását

Az Avast Antivirus és az Internet Security megvédheti az otthoni vagy irodai üzleti számítógépeket a rosszindulatú programoktól, például a vírusoktól, valamint az illetéktelen alkalmazások által okozott hálózati behatolásoktól. Vannak azonban olyan esetek, mint bizonyos programok és alkalmazások telepítése, valamint a hálózati csatlakozási problémák elhárítása az Avast letiltásakor és az indítás megakadályozásakor. Az Avast Shields kezeli a biztonsági program védelmi funkcióit. Ideiglenes vagy végleges letiltása megakadályozza az Avast indítását.

1

Kattintson a jobb gombbal az Avast ikonra a tálca értesítési területén. Ha nem látja az ikont, kattintson az értesítési terület melletti nyílra további ikonok megjelenítéséhez. Keresse meg az Avast ikont, és kattintson rá a jobb gombbal.

2

Görgessen lefelé a jobb egérgombbal, és válassza az "Avast Shield Control" lehetőséget. Megjelenik egy új előugró menü a letiltási lehetőségek listájával.

3

Görgessen lefelé az új előugró menüben, és kattintson a használni kívánt letiltási lehetőségre. Megakadályozhatja, hogy az Avast 10 percig, egy óráig vagy a számítógép újraindításáig induljon. Válassza a "Végleges letiltás" lehetőséget az Avast teljes kikapcsolásához. Ha ezt a lehetőséget választja, az Avast nem indul újra, amíg nem kapcsolja be újra.