Mi az a PayPal-cím?

A PayPal egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi az eladók számára az online fizetések egyszerű elfogadását, a vásárlók számára pedig a gyors és biztonságos fizetést. Eredetileg egy független vállalat, amelyet 1998-ban alapítottak, annyira összekapcsolódott az eBay-vel, hogy 2002-ben az online aukciós óriás vásárolta meg. Manapság nemcsak független eladók használják olyan webhelyeken, mint az eBay és az Etsy, hanem számos nagy online kiskereskedő is.

Email cím

A PayPal-fiókok kapcsolódnak az e-mail címekhez, így a PayPal-cím egyszerűen egy e-mail cím, amelyet a fizetések érvényes címzettjeként igazoltak. A regisztráció után kap egy e-mailt, amely lehetővé teszi a PayPal-fiók iránti kérelem igazolását.

Biztonsági előnyök

A vevő megbízásából származó biztonsági funkciók mellett, beleértve a 0 dolláros felelősséget a jogosulatlan vásárlásokért, a PayPal számos olyan szolgáltatással rendelkezik, amelyek az eladók javát szolgálják. A támogatható tranzakciók védve vannak a "Nem fogadott tétel" panaszoktól, a fizetés visszavonásától és az illetéktelen vásárlásoktól. Ezekhez a szolgáltatásokhoz bizonyos gyakorlatokra van szükség, például a PayPal által ellenőrzött helyes címre történő szállítás, valamint a szállítás és a szállítás igazolásának mentése.

Időtakarékos előnyök

A csekk elküldésével ellentétben a fizetés PayPal-on keresztül azonnal érkezik. A pénz hozzáadódik a PayPal egyenlegéhez, és ezt követően elektronikusan átutalható a bankszámlájára. PayPal-számlája összekapcsolható több bankszámlával, lehetővé téve a pénzátutalást bármely internetkapcsolattal rendelkező számítógépről. Nincs fizetés a bankban történő fizetéshez, és nem kell megvárni, amíg a csekkek postán érkeznek.

Egyéb szolgáltatások

A PayPal használható fizetések elfogadására a világ minden tájáról, és több mint 25 különböző valutát támogat, beleértve a dollárt, fontot, jent, a kínai RMB-t és még sok mást. A PayPal lehetővé teszi az eladók számára, hogy betéti vagy hitelkártyás fizetéseket fogadjanak el anélkül, hogy a vevőnek PayPal-fiókra lenne szüksége.