Hogyan találhatunk személyt a Gmailben

Egy személy Gmail-címének megkeresése nem könnyű, és nem mindig lehetséges anélkül, hogy közvetlenül át kellene adnia. Ha már van levelezése az adott személlyel, akkor a beérkező levelek között keresve lekérheti e-mailjét. Alternatív megoldásként használhat eszközöket az egyén megtalálásához, vagy elnevezési szokások kitalálásával találhatja meg a címet.

A Gmailben

Egy névjegy megkeresése az e-mailben a legegyszerűbb módszer valakinek a Gmail-fiókjának megtalálásához. Ha korábban megtörtént a konverziója, vagy akár e-mailt küldött neki, amelyre nem válaszolt, akkor előhúzhatja ezt a rekordot.

Az előző beszélgetés keresését az e-mail szolgáltató sem korlátozza. Megtalálhatja például a személy Gmail-címét egy Outlook-fiókból vagy egy Hotmail-fiókból. Nem számít, mert minden e-mail szolgáltató rendelkezik keresési funkcióval a beszélgetések megkeresésére.

Keresse meg a keresősávot az e-mail fiókjában, és írja be a keresésben szereplő személy nevét. Végezzen általános keresést a beszélgetés megkeresésére. Ha ez nem sikerül, ismételje meg a keresést, de egyszerűen írja be a @ gmail.com parancsot, ha az összes beszélgetését külső gmail-fiókokkal szeretné lefuttatni. Keressen ezeken a fiókokon a beszélgetés és a cím megkereséséhez.

Egyes szolgáltatók csak az Inbox mappában keresnek beszélgetéseket. Megadhatja a mappát, hogy biztosítsa az alapos keresést. Ha csak e-mailt küldött, és nem kapott választ, keressen a kimenő üzeneteiben. Ellenőrizze a Kuka mappát is, arra az esetre, ha véletlenül törölték volna.

Email Convention Guessing

Ha nincs korábbi levelezése, és csak az illető nevét ismeri, akkor találgathatja, hogy megtalálja az e-mail címet. Ez a technika nem mindig működik - de nagyon kevés időt vesz igénybe, és meglepően hatékony, különösen az üzleti világban, ahol az emberek általában a nevüket használják címre.

Írja be az e-mail címét és törzsét egy rövid bevezetővel, amely elmagyarázza, hogy kapcsolatba lépni próbál. Kérdezze meg, hogy van-e a megfelelő személy. Ha az e-mail legalább a rossz beérkező levelek mappába kerül, akkor az adott személy válaszolhat, és segítheti erőfeszítéseit.

Próbálja ki a nevet az utó- és vezetéknév használatával - például [email protected] . Ezután külön az első és az utolsó név egy időszak és az aláhúzás így van [email protected] és [email protected] . A kezdőbetűket is érdemes kipróbálni. Használja [email protected] , [email protected] és [email protected] .

Ha ezek nem sikerülnek, fordítsa meg a dolgokat, és ismételje meg a névadási szokásokat a vezetéknév használatával.

Gmail Keresőeszközök

Rengeteg eszköz használható az e-mail cím megkeresésére. Sokan webes társítást igényelnek, és feltérképezik a webhelyet, és csatolt e-mail címet keresnek. Ha személye egy vállalkozásnál dolgozik, próbáljon meg egy böngészőbővítményt vagy egy ingyenes e-mail kereső eszközt keresni a nevét a webhelyen.

Számos eszköz használt a Linkedin keresésére is, de a platform akadályokat épített ennek a gyakorlatnak a megakadályozására. Ha lehetséges, kövesse nyomon az illetőt a Linkedinben vagy egy másik közösségi hálózaton, és közvetlenül lépjen kapcsolatba vele e-mail kéréssel.

E-mailes internetes keresés

Az utolsó módszer egy alapvető keresőmotor-folyamat. Írja be a személy nevét és a @ gmail.com címet a címének megkereséséhez. Ha valamelyik nyilvános webhelyen vagy üzenőfalon szerepel, akkor esélye van rá. Írja be John Smith (@ gmail.com) parancsot , és nyomja meg a Keresés gombot az eredmények letöltéséhez.

Ha a keresés egy általános név miatt hatalmas találati listát hoz vissza, próbálja meg szűkíteni a keresést. Adjon hozzá egy helyet, munkahelyet vagy bármely, az egyénhez társított kulcsszót, hogy visszaszorítsa az eredmények szűkebb listáját. Néhány személy védi a címét, és a webes keresés egyszerűen nem hoz létre releváns eredményeket.