Hogyan követhető nyomon a Twitteren

Amikor követsz valakit a Twitteren, a felhasználó tweetjei megjelennek az idővonaladon, és ha el akarod távolítani őket az idővonaladról, akkor nem kell követned őket. Ha több felhasználója van, akiket nem szeretne követni, akkor ez azt jelenti, hogy minden felhasználót külön-külön kell megkeresnie, és a felhasználóneve mellett kattintson a "Követés megszüntetése" gombra. Számos olyan online alkalmazás létezik, amely kiküszöböli ezt a problémát azzal, hogy tömegesen követi nyomon a Twitter-felhasználókat, amelyeket már nem szeretne követni anélkül, hogy bármit is letöltene.

Tweepi

1

Nyisson meg egy webböngészőt, és keresse meg a "tweepi.com" címet.

2

Kattintson a "login (via oauth)" linkre, írja be a Twitter bejelentkezési adatait a megadott helyekre, majd kattintson a "Bejelentkezés" gombra.

3

Töltse ki az utó- és vezetéknevét, valamint az e-mail címét a Tweepi fiók létrehozásához, majd kattintson a "Tweepi használatának megkezdése" gombra.

4

Kattintson a "Tisztítás" gombra az Ön által követett felhasználók listájának megtekintéséhez.

5.

Helyezzen be egy pipát minden olyan Twitter-felhasználó mellett, amelyet nem kíván követni, és kattintson a "Követés megszüntetése" gombra a tömeges követés megszüntetéséhez.

Újra követni

1

Nyisson meg egy webböngészőt, és keresse meg a "refollow.com" címet.

2

Kattintson a "Bejelentkezés Twitteren" gombra, írja be a Twitter bejelentkezési adatait a megadott helyekre, majd kattintson az "Alkalmazás engedélyezése" gombra.

3

Kattintson a "Követés" fülre az összes követett felhasználó megtekintéséhez.

4

Kattintson minden felhasználóra, akinek nem kíván követni, és jelölje be a képet a képe mellett. A kívánt felhasználók kiválasztásával kattintson a "Követés megszüntetése" gombra a tömeges követés megszüntetéséhez.

ManageFlitter

1

Nyisson meg egy webböngészőt, és keresse meg a "managflitter.com" címet.

2

Kattintson a "Start" gombra, majd a "Csatlakozás a Twitterhez" gombra. Írja be a Twitter bejelentkezési adatait a megadott helyekre, és kattintson a "Bejelentkezés" gombra.

3

Kattintson a "Követés" linkre a "Követés megszüntetése" lapon az Ön által követett felhasználók megtekintéséhez.

4

Helyezzen egy pipát azon felhasználók mellett, akiket nem kíván követni, majd kattintson a "Kijelölt követésének visszavonása" lehetőségre a felhasználók követésének megszüntetéséhez.