Hogyan lehet másolni és újra közzétenni a Facebookon

Ha olyan bejegyzést lát a Facebookon, amelyet meg szeretne osztani barátaival vagy követőivel, akkor csak annyit kell tennie, hogy lemásolja és újból közzéteszi. A Facebook ezt megkönnyíti a Megosztás funkcióval. Videókat, fényképeket, linkeket és szöveget újrateszthet. A megosztás gyors módja az ötletek és promóciók terjesztésének a Facebookon. A bejegyzés újraszövegezése helyett a megosztás lehetővé teszi az eredeti újbóli közzétételét, és még az elején hozzáadhatja saját megjegyzéseit. A hivatalos Megosztás funkció használatával az eredeti poszter jóváírást kap, annak ellenére, hogy a poszt megjelenik a falán.

1

Jelentkezzen be a Facebookra.

2

Keresse meg a másolni és újból közzétenni kívánt bejegyzést a hírcsatornán, egy ismerős profilján vagy üzleti oldalán.

3

Nyomja meg a bejegyzés alatt a „Megosztás” gombot.

4

A „Státusz megosztása” párbeszédpanel legördülő menüjéből válassza ki, hogy kivel szeretné megosztani a bejegyzést. Újraküldheti saját idővonalára, egy barátjának idővonalára, egy csoportba, egy saját tulajdonú oldalon vagy privát üzenetként egy másik felhasználó számára.

5.

A „Megosztani ezt az állapotot” párbeszédpanel „Egyéni” legördülő mezőjével szűrheti ki a megosztott bejegyzést. Ez lehetővé teszi, hogy kizárjon bizonyos embereket vagy listákat a bejegyzés megtekintéséből, még akkor is, ha megosztja azt az idővonalán.

6.

Írjon saját üzenetet az „Írj valamit ...” mezőbe. Erre nincs szükség, de lehetőséget kínál arra, hogy hozzáadja az eredeti üzenethez, vagy elmagyarázza, miért posztol újra.

7

Nyomja meg a „Megosztás állapota” gombot az újracsomagoláshoz.