Új telefon aktiválása meglévő Verizon-fiókkal

Amikor frissít egy telefont a Verizon Wireless üzletágán, vagy új eszközt vásárol, a telefon előre aktiválva érkezik arra a vonalra, amelyet megrendeléskor jelzett. Mindössze annyit kell tennie, hogy beprogramozza az új telefont az aktiválás befejezésére és a régi telefon eltávolítására a fiókból. A programozási folyamat a legtöbb esetben egyszerű és automatizált; csak írja be a csillagkódot, és kövesse az utasításokat.

1

Készítsen biztonsági másolatot a jelenlegi telefon névjegyeiről a Verizon szerverein a Backup Assistant használatával, ha nem akarja elveszíteni őket. A Backup Assistant számos Verizon okostelefonra előre telepítve van, és az Alkalmazás menüben érhető el. Ha nincs okostelefonja, letöltheti azt a Media Center segítségével az alap telefonjára.

2

Kapcsolja ki a jelenlegi telefont.

3

Helyezze be az akkumulátort az új telefonba, és töltse fel teljesen.

4

Kapcsolja be a telefont, nyomja meg a „* 228” és a „Küldés” gombot. Kövesse az utasításokat a telefon programozásához. Amikor a folyamat befejeződik, a „Programozás sikeres volt” üzenet jelenik meg a kijelzőn.

5.

Indítsa el a Backup Assistant (vagy töltse le a Media Centerből, ha a telefon nem okostelefon), és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a névjegyek importálásához. Ezt csak akkor kell megtennie, ha a címjegyzék előzetes exportálása mellett döntött.