E-mail elküldése az Outlook programban

Ha vállalkozása a Microsoft Outlook programot használja az együttműködési kommunikációs kiszolgálón, a Microsoft Exchange Server szolgáltatásban, akkor van néhány előnye a szokásos Outlook-fiókhasználókkal szemben, például több postafiókban kereshet, megnövekedett biztonsági funkciók és lehetősége van e-mailek visszahívására vagy akár cseréjére. Ez utóbbival "elküldheti" az e-maileket, ami ideális, ha elfelejt fontos információkat beilleszteni, hibát fedez fel az üzenetben, vagy rájön, hogy egy privát e-mailben megnyomta a féltett "Válasz mindenkinek" gombot. Ezenkívül lecserélheti a visszahívott üzenetet egy módosított verzióra.

Hívjon vissza egy e-mailt

1

Indítsa el az Outlook programot, és válassza a Navigációs panel "Elküldött elemek" mappáját. Kattintson duplán az előhívni kívánt üzenetre annak megnyitásához.

2

Válassza az e-mail ablak "Üzenet" lapját.

3

Kattintson a "Műveletek" legördülő nyílra az Áthelyezés csoportban, és válassza az "Az üzenet visszahívása" lehetőséget. Válassza az "Az üzenet olvasatlan példányainak törlése" lehetőséget.

4

Jelölje be az "Mondja meg, ha a visszahívás sikeres vagy sikertelen minden címzettnél" jelölőnégyzetet, ha értesítést szeretne kapni a kísérlet eredményeiről, és kattintson az "OK" gombra.

E-mail cseréje

1

Indítsa el az Outlook programot, és válassza a Navigációs panel "Elküldött elemek" mappáját. Kattintson duplán az előhívni kívánt üzenetre annak megnyitásához.

2

Válassza az e-mail ablak "Üzenet" lapját. Kattintson a "Műveletek" legördülő nyílra az Áthelyezés csoportban, és válassza az "Az üzenet visszahívása" lehetőséget.

3

Válassza az "Olvasatlan másolatok törlése és csere új üzenettel" lehetőséget. Jelölje be a "Mondja meg, ha a visszahívás sikeres vagy sikertelen minden címzettnél" jelölőnégyzetet, ha értesítést szeretne kapni a kísérlet eredményeiről.

4

Végezze el a kívánt változtatásokat az e-mailben, majd kattintson a "Küldés" gombra.