Hogyan javítsuk ki, hogy nem hallhatunk embereket a Skype-on

A Skype a Microsoft általánosan használt üzenetküldő és videokonferencia-eszköz, amelyet sok vállalkozás használ. A Skype különösen hasznos, mert két Skype-felhasználó között ingyenesen hívhat, akár nagy távolságokon is, és a legtöbb modern számítógépes és okostelefonos operációs rendszeren működik. Ha nem hallja az embereket a Skype-on, vagy ők nem hallanak, próbálkozzon egy másik eszköz használatával, az eszköz hangbeállításainak módosításával vagy az internetkapcsolatával kapcsolatos problémák megoldásával.

A Skype alapjainak megértése

A Skype egy eszköz videokonferenciákhoz, hanghívásokhoz és szöveges üzenetküldéshez. Élettartama alatt néhány különböző tulajdonos volt, de jelenleg Microsoft-termék, amelyet vállalkozásoknak és egyéni felhasználóknak is forgalmaznak.

Megkaphatja a Skype verzióit kortárs operációs rendszerekhez, beleértve a Windows és Mac rendszereket, az Androidot és az iOS rendszert futtató okos telefonokat, valamint az intelligens hangszórókhoz, például az Amazon Alexához. A Skype ingyenes, ha egyik Skype-fiókról a másikra hív, bár a Skype használatához először létre kell hoznia egy fiókot.

Általában fizetnie kell a hagyományos telefonhívásokért a Skype-on keresztül, vagy be kell állítania egy telefonszámot a hívások fogadásához, de az audio- és videohívások az alapvető ingyenes csomag részét képezik. Gyakran használják ingyenes nemzetközi üzleti hívásokhoz a drága nemzetközi távolsági telefonszolgáltatás helyett. Ha hagyományos telefonszámot hív, akkor annak alapján kell fizetnie, hogy melyik országot hívja, egyes országok drágábbak, mint mások, vagy fizethet havi előfizetésért, amely tartalmazza az Ön által hívott országokat.

A Skype valóban támaszkodik az internetkapcsolatára, így ha be- és kikapcsolja a hangját, vagy ha késésnek tűnik, az rossz internetkapcsolat eredménye lehet. Lépjen közelebb a Wi-Fi-útválasztóhoz, vagy egy olyan helyre, ahol jobb a mobiltelefon-vétel, vagy forduljon internetszolgáltatójához segítségért.

A Skype audio nem működik

Ha a Skype hangja nem működik - például ha Skype-ot használ, és nem hallja a másikat, vagy ő nem hallja Önt - probléma lehet az eszköz hangbeállításaival, a másik személy készülékével, vagy Skype kérdés.

Ha ez egy hívás közben történik, akkor valószínűleg Önnek és a másik végén lévő személynek egyaránt meg kell oldania a helyzetet. Ne feledje, hogy ha az audió nem működik, akkor valószínűleg a Skype azonnali üzenetküldéssel kommunikálhat a másik személlyel a probléma megoldására vonatkozó terveiről. Ha működő hang nélkül videohívásról van szó, akkor verbálisan is jelezheti a másiknak, hogy mi a probléma. Megbeszélheti a problémát egy másik alternatívával is, például az e-mailrel.

A Skype hangjának hibaelhárítása

Ha Skype-ot használ, és szeretné megtudni, hogy működik-e a mikrofon és a hangszórók, használja a beépített visszhanghívás funkciót. Ehhez ki kell lépnie egy meglévő hívásból.

Keresse meg a névjegyek menüben a Skype "Echo / Sound Test Service" névjegyét, és hívjon rá. Arra kell utasítani, hogy hagyjon tesztüzenetet, majd hallja meg, ahogyan azt lejátszották. Ha ez normálisan működik, akkor úgy tűnik, hogy az audio beállításai működnek, és a probléma a hívás másik végén lehet. Kérje meg a hívó félt, hogy futtassa le a tesztet is.

Ha nem hallja az utasításokat, valószínűleg probléma van a hangbeállításokkal vagy a hangszórókkal. Ha hallja az utasításokat, de a felvett üzenetet nem, akkor a mikrofon problémája lehet.

A hangszóróval kapcsolatos kérdések kezelése

Ha Skype-ot használ, és hívás közben nem érkezik hang, akkor ez hangszórói probléma lehet. Próbálja meg lejátszani a hangot egy másik programból, hogy lássa, van-e ugyanaz a probléma. Megpróbálhatja a böngészőjét olyan webhelyre navigálni, mint a YouTube, audió videókkal, vagy olyan program használatával, mint például az iTunes a zene lejátszásához.

Ha nem hall semmit, győződjön meg arról, hogy a külső hangszórók vagy fejhallgatók megfelelően vannak-e csatlakoztatva. Megpróbálhatja leválasztani őket, és használhatja eszközének belső hangszóróit, vagy egy másik audio eszközt is, hogy lássa, nem probléma-e a készülék . Ha hangsugárzók vannak a hangszórókon vagy a fejhallgatón, próbálkozzon felfelé.

Próbálja meg beállítani a készülék hangerejét is, hogy megbizonyosodjon arról, hogy be van-e kapcsolva és nincs-e elnémítva. Okos telefonon ez általában a telefon oldalán található gombokkal történik. Számítógépen előfordulhat, hogy audio gombok vannak a billentyűzeten, vagy használnia kell az operációs rendszer beállítási menüjét.

Windows rendszeren lépjen a Start menü "Beállítások" menüjébe, kattintson a "Beállítások" , majd a "Hang " gombra . Húzza felfelé a hangerő csúszkáját. Mac számítógépen kattintson a képernyő tetején található menüsáv hangerőszabályzójára, és a csúszka segítségével állítsa be a hangerőt. Alternatív megoldásként használja a billentyűzet audio gombjait a hangszint beállításához.

Mikrofon problémák kezelése

Ha a Skype-beszélgetésben résztvevő másik személy nem hallja Önt, mikrofonprobléma lehet. A Skype teszthívás funkció használatával ellenőrizze, hogy ez a helyzet. Ha van külső mikrofonja, próbáljon meg egy beépített vagy egy másik külső mikrofont használni.

Ha továbbra sem tud hangot rögzíteni, előfordulhat, hogy a mikrofon el van némítva. Windows rendszeren kattintson a jobb gombbal a tálcán lévő hangszóróra, majd kattintson az "Eszközök rögzítése " elemre . Kattintson a jobb gombbal a mikrofonra a menüben, majd kattintson a "Tulajdonságok ", majd a "Szintek " gombra . Állítsa be a hangerő szintjét, és kattintson az "OK" gombra a beállítások mentéséhez.

Mac-en, kattintson az Apple ikonra a képernyő tetején, majd kattintson aSystem Preferences.Kattintson a „Sound ” és válassza ki a „Beviteli.” A csúszka segítségével állítsa be a bemeneti hangerőt.

IOS vagy Android telefonon a kimeneti hangerő növelésével a bemeneti hangerő is megnő. A telefon oldalán található gombokkal növelheti a mikrofon beállításait.