Hogyan tekintheted meg a feltöltött videódat a Facebookon

A Facebook lehetővé teszi videók feltöltését és megosztását, akárcsak a fényképeket. Videók közzététele pusztán fotók helyett segíthet elkülöníteni vállalkozását és több információt megoszthat, mint azok, akik csak fotókat tesznek közzé. Míg a Facebook lehetővé teszi egy videó megosztását, amikor feltölti, a videók megtalálásával később lehetősége nyílik az újramegosztásra, a tetszésnyilvánításra vagy a szerkesztésre különféle módon. Videóinak nincs kizárólagos helye, mivel csoportosítva vannak a fotóival. Akár van Facebook-oldala, akár személyes profilja, a videókat ugyanott találja.

1

Kattintson a borítókép alatt található "Fotók" linkre az idővonal oldalának teteje közelében. Kattintson a "Videók" elemre a bal felső sarokban, az Saját albumok címsor mellett. A Saját videók szakasz a Facebookra feltöltött videókat tartalmazza.

2

Kattintson egy videóra, hogy megtekintési ablakban nyissa meg és nézze meg. Ez az új ablak a videó tetszéseit és megjegyzéseit is megjeleníti. Vigye az egeret a videó terület jobb alsó sarkára, hogy lássa az Opciók, Megosztás és Tetszik gombokat.

3

A videó bezárásához, ha elkészült, kattintson a videó ablak jobb felső sarkában található kis "X" -re.