Miért nem tudom véglegesen törölni a McAfee Security Center alkalmazást?

Lehet, hogy a számítógépgyártó beépítette a McAfee biztonsági termékek próbaverzióját a számítógépébe vagy laptopjába, vagy a telepítése megsérült. A McAfee újratelepítése vagy egy másik termék telepítése előtt fontos, hogy a konfliktusok elkerülése érdekében teljesen eltávolítsa a McAfee jelenlegi verzióját. Ez nem lehetséges a McAfee vagy harmadik fél speciális eltávolító segédprogramjának használata nélkül.

Áttekintés

A McAfee Security Center nem távolítható el teljesen a számítógépről a Windows eltávolító segédprogram segítségével. Bár a McAfee egyes termékei ilyen módon eltávolíthatók, a biztonsági központ továbbra is megmarad; a szolgáltatás kézi leállítása "Hozzáférés megtagadva" hibát eredményez.

Windows Uninstall

A Windows programok és szolgáltatások használatával először távolítsa el a McAfee termékeket a rendszeréről. Windows 8 rendszerben válassza a Charms menü "Beállítások" parancsát, írja be a keresőmezőbe az "uninstall" -t (idézőjelek kihagyásával), és a felsorolt ​​lehetőségek közül válassza a "Program eltávolítása" lehetőséget. Keresse meg az összes McAfee terméket, és távolítsa el őket.

McAfee eltávolító eszköz

Töltse le a McAfee Consumer Products Removal Tool-ot, más néven MCPR-t a McAfee webhelyéről (lásd: Hivatkozások). Kattintson duplán a Mcpr.exe fájlra a futtatásához, és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a tisztítási folyamat elindításához. A "Removal Complete" képernyőn indítsa újra a számítógépet a McAfee termékek eltávolításának befejezéséhez. Ha az MCPR nem tudja teljesen eltávolítani a McAfee termékeket, kattintson a "Naplók megtekintése" elemre, és mentse a naplófájlt a McAfee műszaki támogatásához.

Biztonság

Ne hagyja biztonságtalanul a számítógépét. Telepítse a tűzfal, valamint a vírus- és rosszindulatú szoftverek minimális biztonsági beállításait egyetlen gyártótól. Csak egy antivírus programot telepítsen egyszerre, teljesen távolítsa el, mielőtt megpróbálna egy másik programot, és ne próbáljon különböző szoftvercsomagokból származó termékeket keverni.