Visszaszámláló óra hozzáadása a Facebookon

Lehetősége van arra, hogy egy adott alkalmat népszerűsítsen a Facebook-oldalán egy visszaszámláló alkalmazás vagy alkalmazás hozzáadásával a fiókjába. Ez az alkalmazás egy óra képét jeleníti meg a falán, és visszaszámol egy dátumig, például egy ballagásig vagy egy sporteseményig, amelyet követni kíván. A Facebook hozzáférést biztosít különböző, harmadik féltől származó alkalmazásokhoz közvetlenül a fiókjában. Helyezzen be egy visszaszámláló órát a Facebook oldalára az esemény nyomon követéséhez.

1

Jelentkezzen be Facebook-fiókjába, és az oldal keresőmezőjébe írja be a "visszaszámláló órát" (idézőjelek nélkül). Kattintson a legördülő listában megjelenő "További eredmények a visszaszámlálás órájára" linkre, majd a bal oldalon található "Alkalmazások" linkre kattintva jelenítse meg a feladatot végrehajtó összes alkalmazást.

2

Tekintse át a visszaszámláló alkalmazásokat, például a Graduation Countdown Clock vagy a CBC Countdown Clock alkalmazást. Kattintson az "Alkalmazás megtekintése" gombra a jobb oldalon, hogy erre az oldalra lépjen.

3

Kattintson a bal oldalon található "Információ", "Fal" és "Vélemények" linkekre, hogy többet tudjon meg az óráról. Ha elkészült, kattintson a bal alsó sarokban található "Hozzáadás az oldalamhoz" linkre a telepítés megkezdéséhez.

4

Kövesse az utasításokat a visszaszámlálás funkció hozzáadásához a fiókjához, és az alkalmazás oldalának eléréséhez, amely lehetővé teszi az óra konfigurálását. A rendelkezésre álló menük segítségével válassza ki a rajzot, és adja meg a követni kívánt dátumot. A folytatáshoz kattintson a "Közzététel" vagy a "Közzététel" linkre.

5.

Kattintson a "Profil" linkre a menüsorban, hogy megtekinthesse a falra küldött visszaszámláló funkciót.