A Facebook-üzenet törlése eltávolítja azt is a címzett üzeneteiből?

Könnyen küldhet valakinek egy olyan üzenetet a Facebookon vagy a kapcsolódó Messenger alkalmazáson keresztül, amelyet később megbán. Kíváncsi lehet, hogy van-e valamilyen módja annak, hogy töröljön egy Facebook-üzenetet, hogy a címzett soha ne láthassa, vagy ne láthassa újra. Jelenleg csak az üzenet másolatát törölheti.

Tipp

Noha a Facebook utalt arra, hogy hozzá nem küldött funkcióval bővülhet, jelenleg csak az üzenet vagy beszélgetés másolatát törölheti. Nem küldheti el az üzenetet, és nem akadályozhatja meg a címzettet abban, hogy elküldje után.

Hogyan lehet törölni a Facebook üzeneteket

A Facebook-üzeneteket törölheti saját beszélgetéseiből a számítógépén található Facebook webhely vagy a telefon Messenger alkalmazás segítségével.

Nyissa meg az összes üzenetet úgy, hogy rákattint a Facebook-oldalának jobb felső sarkában található Üzenetek ikonra, és a lista alján kiválasztja az „Összes megtekintése a Messengerben” lehetőséget. Kattintson egy beszélgetésre a megnyitásához. Keresse meg a beszélgetésben azt az üzenetet, amelyet egérrel törölni szeretne, majd kattintson a mellette lévő hárompontos ikonra. Kattintson a legördülő menü "Törlés" elemére. Meg kell erősítenie, hogy törölni kívánja az üzenetet, és ha így tesz, akkor a beszélgetés másolatát véglegesen törli. A címzett példányát nem törlik, ami zavaró lehet, ha valaki később hivatkozik az üzenetre.

Ha a Messenger alkalmazást használja, és mit kell törölnie az üzenetekről a Messenger alkalmazásban, érintse meg és tartsa lenyomva az üzenetet, majd érintse meg a "Törlés" gombot. Figyelmeztetésre kerül, hogy nem tudja visszakapni az üzenet másolatát, ha törli azt, és megerősítésre szólítja fel a „Törlés” gomb ismételt megérintésével. Ezután az üzenet törlődik a beszélgetés másolatából, de bárki levelében marad, akinek elküldte.

Beszélgetés törlése a Facebook Messenger alkalmazásban

Ha egy teljes beszélgetést törölni szeretne a Facebook Messengerben vagy a weboldalon keresztül, akkor ezt is megteheti. Ismét csak a beszélgetés másolatát fogja törölni, senki másét nem.

Ha törölni szeretné egy teljes beszélgetés másolatát a Facebook webhelyén, kattintson a fogaskerék ikonra a beszélgetés mellett a Beállítások menü megnyitásához, majd kattintson a "Beszélgetés törlése" gombra. Meg kell erősítenie, hogy véglegesen törölni kívánja a beszélgetést, és ha ezt megteszi, akkor azt a fiókjából, de a címzett fiókjából nem.

Ha beszélgetést szeretne törölni a Facebook Messenger alkalmazásból, tartsa lenyomva az ujját a beszélgetésen, majd koppintson a "Törlés" gombra. A végleges törléshez erősítse meg a beszélgetés törlését.

Spam bejelentése a Facebookon

Ha valaki spam üzenetet küld neked a Facebookon vagy a Messengeren, jelentheted a Facebooknak.

A Facebook webhelyén kattintson az üzenet melletti fogaskerék ikonra, majd kattintson a "Jelentés spamként vagy visszaélésként" elemre. A Messenger alkalmazásban tartsa lenyomva az ujját a beszélgetésen, és koppintson a "Megjelölés spamként" elemre.