Hogyan nyitható meg a Microsoft a Word programmal

A Microsoft Works a Microsoft Office kisebb unokatestvére. A Works nem olyan drága, mint a teljes Office csomag, mégis tartalmaz egy szövegszerkesztőt, egy táblázatot és egy adatbázis-kezelő rendszert, amely elegendő lehet az üzleti igényekhez. Ha azt tervezi, hogy Works fájlt küld valakinek, aki rendelkezik Microsoft Word programmal, mentheti a fájlt DOC fájlként. Ha kapott egy Works WPS fájlt, és meg kell nyitnia a Microsoft Word programban, letölthet egy ingyenes Works 6-9 átalakítót a Microsoft oldaláról, telepítheti, majd megnyithatja a fájlt.

Munkadokumentum mentése Word számára

1

Nyissa meg a Works dokumentumot.

2

Kattintson a „File” és a „Save As” gombra. Szükség esetén írja be a nevet a „Fájlnév” mezőbe.

3

Kattintson a lefelé mutató nyílra a „Mentés típusként” mezőben. Válassza a „Word 97-2000 & 6.0 / 95 - RTF ( .doc)” vagy a „Word 97-2003 ( .doc)” lehetőséget, majd kattintson a „Mentés” gombra. A fájlnévnek megváltoznia kell, és DOC fájlkiterjesztéssel kell rendelkeznie.

4

Kattintson ismét a „File”, majd a „Close” gombra. Miután bezárta a fájlt, most megnyithatja a Wordben.

Töltse le a Works 6-9 átalakítót

1

Irányítsa a böngészőjét a Microsoft letöltési központjára, és írja be a "Works 6-9 Converter" szót a keresési területen.

2

Kattintson a narancssárga „Letöltés” ​​gombra. Kövesse az utasításokat az átalakító letöltéséhez.

3

Kattintson duplán a „WorksConv.exe” fájlra, és kövesse a telepítővarázslót az átalakító telepítéséhez. Az átalakító letöltése és telepítése néhány percet vesz igénybe. Ezután az átalakító automatikusan hozzáadódik a Microsoft Office programokhoz.

Nyisson meg egy Works fájlt a Word alkalmazással

1

Nyissa meg a Word alkalmazást, és kattintson a „File” parancsra. Kattintson a „Megnyitás” gombra.

2

Keresse meg azt a helyet, ahol tárolta a Works fájlt, és válassza ki a fájl nevét, vagy kattintson a "Fájlok típusa" legördülő menüre, és válassza a "Works 6.0-9.0" lehetőséget a fájl megkereséséhez és kiválasztásához.

3

Kattintson a „Megnyitás” gombra a Works dokumentum Word-ben történő megnyitásához. Ha módosítani kívánja a dokumentumot, el kell mentenie a fájlt Word-dokumentumként a „Fájl”, majd a „Mentés másként” gombra kattintva, majd a fájlt Word-dokumentumként mentve.