Hogyan formázzunk újra egy Lenovo laptopot

A vállalkozások számára a számítógép merevlemezének formázása gyakran szükséges gonosz; A vírusok és a kémprogramok például pusztíthatják az operációs rendszert, és az egyetlen lehetőség a friss kezdés. Újraformázhatja a Lenovo-t a merevlemez rejtett partíciójával, vagy helyreállítási lemezről. A Rescue and Recovery alkalmazásból, a lemezen és a partíción található szoftver nevéből készíthet biztonsági másolatot vállalatának adatairól, majd visszaállíthatja az operációs rendszert az eredeti állapotába, ezzel törölve a merevlemezt.

1

Csatlakoztassa a számítógépet egy fali aljzathoz, kapcsolja be és nyomja meg az "F11" gombot a Lenovo logó képernyőn a Rescue and Recovery betöltéséhez.

2

Olvassa el a licencszerződést, majd kattintson a "Folytatás" gombra. Válassza a "Teljes visszaállítás" menüpontot.

3

Kattintson a "Folytatás" gombra. Válassza a "Gyári helyreállítás" lehetőséget a lehetőségek közül, majd kattintson a "Visszaállítás" gombra. Kattintson a "Folytatás", majd az "OK" gombra a megerősítéshez.

4

Kattintson a "Tovább" gombra a Termék-helyreállítás képernyőn. Válassza az „Elfogadom ezeket a feltételeket” lehetőséget, majd a folytatáshoz kattintson a „Tovább” gombra.

5.

Kattintson az "Igen" gombra a laptop újraformázásához és a Lenovo gyári állapotának helyreállításához.

6.

Kattintson újra az „Igen” gombra, amikor a számítógép újraindítására kéri.