Hogyan adhatunk valakinek linket a Facebook-profiljához

Mivel a Facebook egy nagy közösségi oldal, több millió felhasználóval, ezért nehéz és időigényes feladat lehet megtalálni valakit, akivel barátkozni és kommunikálni akar. Ha felhasználónevet rendel a Facebook-profil linkjéhez, akkor gyorsan és könnyedén a családját és barátait irányíthatja profiljába. Ha megadod valakinek a felhasználónevet tartalmazó linket, akkor a Facebook keresőeszközeinek használata nélkül megtalálhatja profilját.

1

Menj a Facebook-ra és jelentkezz be a fiókodba.

2

Lépjen a Facebook felhasználónév oldalra, majd válasszon a javasolt felhasználónevek közül. Ha egyik sem tetszik, írjon be egyet a nyitott mezőbe, majd kattintson az "Elérhetőség ellenőrzése" gombra. Ha elérhető a felhasználónév, használhatja. Ha nem érhető el, próbálkozzon különböző felhasználói nevekkel, amíg a Facebook elfogadja az egyiket.

3

Kattintson az "Elérhetőség ellenőrzése" gombra, amikor végre megtalálja a használni kívánt felhasználónevet, majd kattintson a "Megerősítés" gombra.

4

Kattintson a nevére a jobb felső sarokban a profil megjelenítéséhez, írja le az URL-címet a címsávba, majd adja meg barátjának.