Tűzifa haszonszerzés

Amikor az idő hidegre fordul, a fogyasztók tűzifát keresnek. Ha véletlenül a kidőlt fákból származó rönkök túlteljesítésének a szerencsés tulajdonosa, akkor valószínűleg látja az üzleti lehetőséget a készletében. De a tűzifa értékesítése bonyolultabb, mint gondolná. Gondoskodnia kell arról, hogy a fogyasztói piac számára megfelelő méretű és mennyiségű legyen, ráadásul módot kell kínálnia a szállításra.

Keressen pénzt tűzifa eladásával

A legnagyobb kihívás, amellyel szembe kell néznie a tűzifa értékesítésében, a készlet beszerzése . Ha egyszerűen van egy extra tűzifa egy kidőlt fáról, és lehetőséget lát arra, hogy pénzt keressen, az nem jelent problémát. De akkor is le kell vágnia a fogyasztók által preferált méretre, majd forgalmaznia kell a rendelkezésre állását.

Ha viszont a tűzifa értékesítését üzleti lehetőségnek tekinti, akkor a készlet lesz az első akadálya. Nem mindenki ragadhat meg egy láncfűrészt, és elkezdheti kivágni a fákat. Először is vannak előírások; és ez veszélyes és nagyon munkaigényes lehet . Ha azonban hozzáfér a felesleges tűzifához, akkor pénzt kereshet .

Tűzifa kötegek eladása

Mielőtt eladná a tűzifáját, nagy figyelmet kell fordítania az ügyfelek igényeire. A legtöbb fogyasztó tűzifát vásárol tűzrakóhelyekhez vagy kandallókhoz, ami azt jelenti, hogy meghatározott méretben és csomagban vásárolják. Tűzifa kiskereskedelemben szakaszonként úgynevezett zsinór , mely intézkedések 128 köbméter fe et összesen.

A legjobb pénz a tűzifa kötegben történő értékesítésében van. Nem feltétlenül kell tömeges tűzifa-vásárlókat keresnie kamionnyi fával, de sok fogyasztó elég nagy csomagot szeretne vásárolni ahhoz, hogy kandallóját legalább egy-két hétig el tudja tölteni. Ha összezsugorítja a csomagolást, akkor fellebbezhet a helyi üzletekben és kempingekben, amelyek mindig tűzifát keresnek, amelyet saját vevőiknek értékesíthetnek.

Indítson tűzifa-feldolgozó vállalkozást

Ha valóban pénzt akar keresni, tűzifa- feldolgozó vállalkozás megalapításával a következő szintre emelheti . Ez segít s ell fa arány folyamatosan , kihasználva azt a tényt, hogy gyorsan képesek köteg tűzifát a pontos méret az ügyfelek és viszonteladók akar.

Annak érdekében, hogy indul, mint egy tűzifa processzor, bár, meg kell t ő megfelelő felszereléssel. Ez a berendezés rendkívül drága lehet, de ha ez megvan, be tudja illeszteni a rönköket, és kivághatja őket, és a szükséges vágott méretben adja ki őket. A processzor megvásárlásán túl szükség lesz egy vontató járműre, amely a kivágandó fához húzza.

Mi tárolja a tűzifát?

A tűzifa szezonális ajánlat sok üzletben, sok tulajdonos az ősz eleji hónapokban készletez és tél közepén fokozatosan megszünteti készleteit. Ha elég korán elkészítheti készletét, akkor bejuthat ezekbe az üzletekbe. A nagy kiskereskedelmi láncok, mint a Lowe, a Home Depot és Walmar t gyakran állomány tűzifa, de előfordulhat, hogy a nagy doboz fiúk már szerződést kötniük, ezeket az elemeket.

A legjobb eredmény érdekében érdemes szűkíteni a keresést a helyi vállalkozásokra. Lehet, hogy megállapodást köthet egy családi tulajdonban lévő boltban vagy egy kis helyi élelmiszerláncban, hogy minden évben tűzifát szolgáltasson. Ha több ilyen típusú tömeges tűzifavásárlót sorakoztathat fel, akkor erős vállalkozást építhet.

Tűzifa marketingje

Nem kell azonban együtt dolgoznia a t * hird-party viszonteladókkal, hogy pénzt adhasson el pénzért * . Rengeteg olyan fogyasztó van, aki fát közvetlenül az eladóktól vásárol. A közvetlen értékesítéssel járó nehéz rész azonban felhívja a figyelmet az ügyfelekre. Használhatja az olyan webhelyeket, mint a Craigslist és a Facebook Marketplace az ügyfelek megtalálásához, valamint egyszerűen létrehozhat egy weboldalt, amely jól szerepel a Google helyi kereséseiben.

Az egyik legjobb marketing eszköz azonban egy jó előjelű r oadside sátor . Győződjön meg arról, hogy olyan területet választott, amely jól látható a nagy forgalom számára, ugyanakkor a járókelőknek is könnyű módja van arra, hogy elhúzódjanak és megnézzék, mit kínálnak. Megvizsgálhatja a helyi mezőgazdasági termelők piacait és vásárait is, hátha felajánlanak egy standot, különösen akkor, ha a tűzifa szezon van.

Fa beszerzése eladásra

Ha abban reménykedik, hogy pénzt ad el pénzért, akkor először folyamatosan szüksége lesz megbízható tűzifaforrásra. Számos faeltávolító vállalat egyszerűen csak azzal jut be az üzleti életbe, hogy nagy mennyiségű fával rendelkezik, amelyet ki kell töltenie. Az ügyfelek fizetnek nekik a sérült fák eltávolításáért, összegyűjtik a fát, és megfelelő feldolgozással összecsomagolhatják és eladhatják a helyi kiskereskedőknek vagy közvetlenül az ügyfeleknek.

Valószínű, hogy Önnek nincs faeltávolító cége. Ha azt tervezi, hogy maga szerzi be a fát , akkor megfelelő favágó szerszámokra és felszerelésekre lesz szüksége a fák kivágásához és szállításához. Ez jó gázüzemű láncfűrészt, tengelyeket, bakfűrészt és nagy teherbírású pótkocsit jelent a vontatásához.

Tűzifa-üzlet kockázatai

Mint sok vállalkozásnál, a tűzifa sem veszélytelen. Kivágás után a fa megtartja a nedvességet, ezért el kell adnia egy ideig levegőn szárítani, mielőtt eladná. Az ömlesztett tűzifa-vásárlók is tisztában lehetnek a fafajokkal, ezért kutatást kell végeznie a környéken annak megállapítására, hogy milyen fafajokra van igény.

Hol s * tépte a fa, míg meg nem szárad * is fontos. Jól szellőző helynek kell lennie, távol a nedvességtől. Nem akarja túl sokáig kint tartani a fáját, mivel a fafúrók és a termeszek jelentősen csökkenthetik az összegyűjtött fa mennyiségét. A fa belső területén történő tárolása megóvhatja a nedvességtől, valamint károsíthatja a rovarokat.

Tűzifa árak meghatározása

Miután beszerezte termékeit, és csomagba helyezte őket, és készen áll az indulásra, be kell állítania az árakat . Készítsen kamatlábat, és készen áll arra, hogy átadja azt az ügyfeleknek, akik kérnek. Ha az árakat nem tünteti fel a webhelyén, az ügyfelek elvesztéséhez vezethet, ezért ezt mérlegelnie kell azzal a kockázattal, hogy az ügyfelek megnézhetik az Ön számláját.

Az árképzés függ , hogyan te árul g a tűzifa. Íme néhány lehetőség:

  • Magánszemélyek - Ennek lehet a legalacsonyabb haszonkulcsa , de a legkönnyebb is . Tűzifát zsinóronként 175–225 dollárért adhat el szomszédainak egy kis szállítási területen. Adjon hozzá díjakat a szállításért és a rakásért, és a nyeresége növekszik pl.
  • Parkok és kempingek - Ha van közeli parkja és kempingje, akkor stabil üzletet kereshet azáltal, hogy tűzifát szállít közvetlenül nekik csomagokban. Hátránya, hogy folyamatosan biztosítani kell a kínálatot, különben máshová viszik az üzletüket. A parkok és kempingek valószínűleg jó üzletet akarnak, hogy jó profitot tudjanak elérni.

  • Kiskereskedők - Ez lehet egy r * eliable jövedelemforrást * a tűzifa, de a kiskereskedők szeretné a nyereséget. Azt akarja, hogy az árak, hogy a * s lehető legalacsonyabban * annak biztosítása érdekében, hogy el tudja adni, hogy egy elfogadható áron való saját ügyfeleinek.

  • Feldolgozás - A közelben vannak olyan eladók, akik érdekeltek a nyereségben anélkül, hogy befektetnének a tűzifa feldolgozásához és csomagolásához szükséges berendezésekbe. A tűzifa-feldolgozás nagyszerű módja lehet a pénzkeresésnek anélkül, hogy szükség lenne az ellátáshoz.