Hogyan küldhet és fogadhat képüzeneteket egy Samsung Galaxy S II készüléken?

Az üzenetküldés a modern világ alapvető része - a BBC szerint az emberek inkább SMS-t küldenek, mint hívást. A fotót vagy videót tartalmazó szöveges üzeneteket gyakran MMS-nek hívják a Multimedia Messaging Service számára. A Samsung Galaxy S II segítségével fényképeket készíthet a 8 megapixeles kamerával, és SMS-ben megoszthatja azokat barátaival. A stock Messaging alkalmazás az egyetlen eszköz, amelyre szüksége van szöveges üzenetek küldéséhez és fogadásához.

Képüzenet küldése

1

Az alkalmazás megnyitásához érintse meg a kezdőképernyőn az "Üzenetek" alkalmazás ikont, majd érintse meg az új üzenet ikont a jobb felső sarokban.

2

Töltse ki kapcsolattartójának telefonszámát vagy nevét a „Címzett” mezőbe, majd írja be a kívánt üzenet szövegét.

3

Érintse meg a "Csatolás" gombot, amely úgy néz ki, mint egy gemkapocs. Adjon hozzá egy már elkészített fényképet a „Képek” lehetőségre kattintva, vagy készítsen új fényképet a „Kép rögzítése” ikon megérintésével.

4

Válassza a "Küldés" lehetőséget, ha készen áll.

Képüzenet fogadása

1

Érintse meg az "Üzenetek" ikont a szöveges és képes üzenetek beérkező üzeneteinek megtekintéséhez. Az új üzenetek kiemelve jelennek meg.

2

Érintse meg az új üzenetet, ha nemcsak az új üzenetet, hanem a beszélgetés bármely korábbi üzenetét is meg szeretné tekinteni. A kép az új üzenetekkel együtt jelenik meg, a képpel együtt érkező szövegekkel együtt.

3

Koppintson a képre a nagyításhoz. A képet a telefonjára is elmentheti.