Letilthat valakit az üzleti oldaláról a Facebookon?

Személyes Facebook-fiókkal letilthat egy másik felhasználót az adatvédelmi beállítások használatával. Ezek a beállítások nem érhetők el a Facebook Business oldalain, de más módon is letilthatja a felhasználókat. Kitilthat valakit az oldalad adminisztrációs paneljéről, az idővonalon létrehozott személy bejegyzéséből vagy egy olyan megjegyzésből, amelyet az a személy adott az oldaladon közzétett állapotra. Függetlenül attól, hogy milyen módszert használ, a személy véglegesen letiltja a hozzáférést az üzleti oldalához.

Adminisztrációs Panel

1

Kattintson a vállalkozás nevére a Facebook-oldal menüsorának nyíl alatti legördülő menüjéből. Kattintson az üzleti oldalon a "Megjelenítés" gombra az Adminisztrációs panel megnyitásához.

2

Kattintson az "Összes megtekintése" linkre az Új kedvelések szakaszban, hogy megtekinthesse azoknak a listáját, akik kedvelik a vállalkozás oldalát.

3

Kattintson a letiltani kívánt személy neve melletti "X" -re. Jelölje be a "Végleges kitiltás" jelölőnégyzetet a Megerősítés eltávolítása mezőben, majd kattintson az "Oké" gombra az adott személy eltávolításához és letiltásához.

4

Kattintson az "Elrejtés" gombra az adminisztrációs panel bezárásához.

Timeline Post

1

Kattintson az adott személy neve melletti "X" -re egy üzenetben, amelyet az oldalon posztolt.

2

Válassza a legördülő menü „Törlés” menüpontját.

3

Kattintson a "Felhasználó törlése és kitiltása" elemre a bejegyzés eltávolításához az üzleti oldalról, és az illető letiltásához.

Megjegyzés

1

Mutasson egy megjegyzésre, amelyet a személy az üzleti ütemterv bármely bejegyzéséhez tett. Kattintson a bejegyzés jobb oldalán megjelenő "X" -re. Megjelenik egy üzenet, amely azt írja: "Elrejtette ezt a megjegyzést, így csak az a személy láthatja, aki írta, és barátainak. Ezt visszavonja vagy törölje."

2

Kattintson a "Megjegyzés törlése" gombra.

3

Kattintson a "Kitiltás (felhasználónév)" linkre azon a soron, amely "Jelentheti visszaélésként vagy Betiltás (felhasználónév)" sorban.