Hogyan változtathatja meg a telefonhívások fülhangját iPhone-on?

Ha problémái vannak az emberek meghallgatásával az iPhone készülékén, vagy ha hívásai kellemetlenül hangosak, beállíthatja az iPhone hívásainak hangerejét. Ha fülhallgatót vagy fülhallgatót használ a telefonhoz, akkor külön is beállíthatja a fejhallgató vagy fülhallgató hangerejét.

Az iPhone-on a Hívásmennyiség részben

Ha módosítania kell az iPhone hangerejének beállításait, akkor a hívás közben a hangerő gombjaival megteheti. A telefon oldalán helyezkednek el, a felső gombbal pedig hangosabbak a hívások, az alsó gombbal pedig halkabbak a hívások. Ha túlságosan növeli a hangerőt, előfordulhat, hogy mások meghallják a hívásait, és a hangos zaj károsíthatja hallását. Lehet, hogy növelnie kell a hívás hangerejét, ha zajos környezetben van, vagy az a személy, akivel beszél, halkan beszél.

Ne feledje, hogy a hangerő gombok vezérlik az alkalmazás hangerejét, ha másik alkalmazást használ zenehallgatáshoz, videó megtekintéséhez vagy játékhoz. Ha nem ilyen alkalmazásban tartózkodik, és éppen nem hív, akkor ezek segítségével módosíthatja a csengőhangot.

Ha problémái vannak a hívások hallásával, megpróbálhatja megtisztítani a telefon tetején lévő vevőegységet is. Ha piszkos vagy eltömődött, tompíthatja hallását. Az esetek a telefon hangját is elnyomhatják, ezért ha nehézségei vannak a tok meghallgatásával és használatával, fontolja meg annak eltávolítását.

Ha továbbra is problémái vannak az emberek telefonon történő meghallgatásával, indítsa újra a telefont, és ellenőrizze, hogy az iOS legújabb verziójával rendelkezik-e. Ha ez nem segít, kérjen segítséget az Apple-től.

Külső hangszórók és fejhallgatók

Ha iPhone készülékével fülhallgatót, fülhallgatót vagy fülhallgatót használ, akkor annak saját hangerőszabályzói lehetnek. Ügyeljen arra, hogy a fejhallgató hangerejét kielégítő szintre állítsa, valamint a telefon hangerejét is. Ha több eszközzel használja a fejhallgatót, előfordulhat, hogy az egyes hangerőszintek kompenzálásához módosítania kell az eszközök közötti hangerőt.

Ne feledje, hogy telefonja nem használja a szokásos hangszórót és mikrofont, ha fejhallgatót csatlakoztat, ezért előfordulhat, hogy ki kell húznia őket a hálózatról, hogy telefonján normál eszközzel hívást kezdeményezzen vagy fogadhasson. Hasonlóképpen előfordulhat, hogy le kell tiltania a Bluetooth-kapcsolatot, ha Bluetooth-headsetje van csatlakoztatva az iPhone készülékéhez. Ezt úgy teheti meg, hogy megérinti a "Beállítások" alkalmazást, majd a "Bluetooth" lehetőséget.