Hogyan hozhat olvasatlan üzeneteket a Gmail tetejére

Néhány legfontosabb üzleti üzenete olvasatlanul temethető el egy halom egyéb üzenet között. A Gmail lehetővé teszi az olvasatlan üzenetek keresését, de van egy gyorsabb módszer a nem látott üzenetek megtekintésére. A Gmail Beállítások ablakában van egy hasznos menü is, amely lehetővé teszi, hogy megváltoztassa a program üzeneteinek megjelenítési módját. Ezzel beolvashatja az olvasatlan üzeneteket a beérkező levelek tetejére, ahol egyszerűen kezelheti őket egy helyen.

1

Látogasson el a Gmail oldalára, és az oldal jobb felső sarkában keresse meg a fogaskerék alakú ikont.

2

Kattintson az ikonra, és válassza a „Beállítások” lehetőséget.

3

Kattintson a „Beérkező levelek” fülre az oldal teteje közelében. Kattintson a „Beérkező levelek típusa” legördülő mezőre, és válassza az „Először olvasatlan” lehetőséget.

4

Lépjen a „Beérkező levelek” szakaszra, és keresse meg az „Opciók” linket az „Olvasatlan” szó mellett. Kattintson erre a linkre a lehetőségek menüjének megjelenítéséhez. Válassza az „5 elem”, „10 elem”, „25 elem” vagy „50 elem” lehetőséget. A kiválasztott érték határozza meg a Gmail által megjelenített olvasatlan üzenetek számát.

5.

A „Változások mentése” gombra kattintva visszatérhet a beérkező levelek mappájába, és az olvasatlan üzeneteket láthatja a tetején.