A szinkronizált fényképek eltávolítása iPadről

Az iTunes szinkronizálási eljárása segítségével fényképeket helyezhet át a számítógépről az iPad Fotók alkalmazásába. Ezzel a szinkronizálási eljárással eltávolíthatja a korábban szinkronizált fotókat is az iPad készülékéről. Az iPad nem teszi lehetővé a szinkronizált fényképek törlését közvetlenül a Fotók alkalmazásból. Az iPad-del készített vagy e-mailekből és szöveges üzenetekből mentett fényképeket azonban törölheti.

1

Csatlakoztassa iPad készülékét a számítógéphez az adatkábel segítségével.

2

Nyissa meg a fényképalkalmazást a számítógépén, és törölje az iPadről eltávolítani kívánt szinkronizált fotókat. Nem kell fizikailag eltávolítania a fényképeket a számítógépről, de el kell távolítania őket a szinkronizált fotóalbumokból.

3

Nyissa meg számítógépén az iTunes alkalmazást, kattintson duplán az iTunes ikonra.

4

Válassza ki az iPad alkalmazást a bal oldali navigációs panelről. Kattintson az iTunes "Fotók" fülére, és az oldal tetején a "Fotók szinkronizálása" melletti legördülő menüből válassza ki a fényképeit tartalmazó mappát.

5.

Válassza a "Kiválasztott albumok, események és arcok, és automatikusan tartalmazza" opciót, és jelölje be a pipát az iPad készülékével szinkronizálni kívánt fotóalbumok mellett. Válassza ki azt az albumot, amelyből eltávolította az egyes fotókat.

6.

Kattintson az "Alkalmaz" gombra a szinkronizált fényképek eltávolításához az iPad készülékről.