Hogyan lehet elemeket átvinni iPadről laptopra

Amikor az átviteli fájlok alkotják az iPad készüléket a laptopra, akkor gondoskodjon arról, hogy minden digitális tartalom és beállítás biztonsági másolatot készítsen és elérhető legyen mindkét eszközön. Az iTunes kezelőszoftverrel történő szinkronizálás alkalmazásokat, beállításokat, zenéket, filmeket és fotófájlokat ad át az iPad-re, így jelenleg hozzáférhet hozzájuk laptopján, vagy későbbi biztonsági másolatok készítéséhez használhatja őket, ha iPad megsérül. Az iTunes fájlmegosztási funkciója lehetővé teszi további fájlformátumok - például szövegszerkesztő vagy videofájlok - másolását is, amelyeket az iTunes egyébként nem támogat - az iPad és a számítógép között. Ezenkívül az Apple iCloud tárolási szolgáltatása összeköti az iPad és a laptop - valamint más iCloud-kompatibilis eszközök - közötti kapcsolatot, így a digitális tartalom automatikusan szinkronizálódik.

iTunes szinkronizálás

1

Csatlakoztassa iPadjét laptopjához USB-kábel segítségével, és indítsa el az iTunes alkalmazást, ha az nem nyílik meg automatikusan.

2

Válassza ki iPad készülékét az Eszközök listából. Fedezze fel a rajta található fájlokat az ablak tetején található fülek segítségével. Például, ha böngészni akarja a zenét az iPad készülékén, válassza a "Zene" lehetőséget a megfelelő fájlok megtekintéséhez.

3

Kattintson egy fájlra, majd az egyes fájlok átviteléhez húzza át a számítógépére. Ellenkező esetben válassza a képernyő jobb alsó sarkában az "Alkalmaz" lehetőséget. A teljes szinkronizálás az összes zene, videó, podcast, fénykép, névjegy, naptár, könyvjelző és jegyzet átvitele, valamint biztonsági másolatot készít a beállításokról és az eszköz beállításairól.

iTunes fájlmegosztás

1

Csatlakoztassa iPad készülékét laptopjához USB-kábel segítségével, és válassza az iPad eszközt az Eszközök listájáról.

2

Válassza az „Alkalmazások” fület, és görgessen az oldal aljára.

3

Válasszon egy alkalmazást a Fájlmegosztás szakaszban a hozzá társított fájlok listájának megtekintéséhez. Ez a szolgáltatás csak akkor engedélyezett, ha olyan alkalmazások vannak telepítve, amelyek támogatják a fájlmegosztást. Például egy szövegszerkesztő alkalmazásra kattintva elkészülhet az alkalmazáson belül megtekinthető dokumentumok listája.

4

Áthelyezés a fájlok áthúzásával a Fájlmegosztás ablakban található dokumentumok listájából a számítógép egy helyére. Alternatív megoldásként rákattinthat egy fájlra a Fájlmegosztás ablaktáblán, a jobb alsó sarokban kattintson a "Mentés ide ..." gombra, majd keresse meg azt a mappát, ahová a fájlt a számítógépre szeretné menteni.

iCloud

1

Nyissa meg az iCloud alkalmazást a laptopján. Mac laptopon indítsa el a "Rendszerbeállításokat" az elérhető alkalmazásokból, és kattintson az "iCloud" gombra. PC-s laptopon töltse le, telepítse és indítsa el az iCloud Vezérlőpultot a Windows rendszerhez (link a Forrásokban).

2

Írja be Apple ID-jét és jelszavát, amikor a rendszer kéri, majd válassza ki azokat az alkalmazásokat - például e-maileket, fotókat és naptárat -, amelyeket szinkronizálni szeretne az iCloud-szal.

3

Indítsa el a „Beállítások” lehetőséget az iPad kezdőképernyőjén, és válassza az „iCloud” lehetőséget.

4

Állítsa a csúszkát „Be” értékre azoknál az alkalmazásoknál, amelyek fájljait szinkronizálni szeretné az iCloud-szal. Például kapcsolja a "Kapcsolatok" csúszkát "Be" állásba az összes névjegy szinkronizálásához az iPad készülékről az iCloudra - és viszont szinkronizálja a laptopjával.