Hogyan csevegjünk a Yahoo postafiókból

A Yahoo lehetővé teszi a Yahoo Messenger elérését a böngészőalapú Yahoo Mail postafiókjában ugyanazon Yahoo azonosítóval. A Yahoo Messenger önálló verziójába épített alapvető csevegési funkciók többsége a postafiók változatában is elérhető. Léphet online vagy offline kapcsolatba, válaszolhat az ügyfelek csevegési kéréseire, beszélgetéseket kezdeményezhet az alkalmazottakkal, és megtekintheti online Yahoo-kapcsolatait. Ha munkanapja során a Messenger vagy a Mail alkalmazást használja, akkor a kettő integrált weboldalként történő megtekintése egyszerűsítheti üzleti kommunikációs rutinját.

1

Nyisson meg egy böngészőt, lépjen a Yahoo Mail weboldalra (lásd: Erőforrások), és jelentkezzen be Yahoo azonosítójával és jelszavával.

2

Kattintson a nevére vagy a Yahoo azonosítóra a képernyő bal felső sarkában, és válassza az "Elérhető" lehetőséget, hogy megmutassa kapcsolatait, hogy online vagy és képes beszélgetni. Alternatív megoldásként válassza az "Elfoglalt" lehetőséget, ha azt szeretné, hogy online legyen, de indiszponált, vagy a "Láthatatlan" lehetőséget, ha online állapotba szeretne lépni, miközben offline állapotban van.

3

Kattintson a képernyő alján lévő minimalizált Yahoo Messenger ablakra, ha az automatikusan megjelent, amikor online lett. Ez maximalizálja az ablakot, és megjeleníti az összes kérést, amelyet a legutóbbi online tartózkodása óta kapott. Kattintson az "Elfogadás", az "Elutasítás" vagy a "Letiltás" elemre a hozzáadási kérelem kezeléséhez. Kattintson a párbeszédpaneli buborékra egy felkérés alatt, hogy válaszoljon a feladónak. Új beszélgetés indításához kattintson az ablak alján található "+" ikonra.

4

Kattintson az oldalsáv "Üzenet írása" legördülő menüjére, és válassza az "Azonnali üzenet" lehetőséget az új beszélgetés megkezdéséhez. Ez megjeleníti a Yahoo Messenger ablakot a képernyő alján. Írjon be bármilyen felhasználónevet a Messenger ID mezőbe, írjon be egy üzenetet és nyomja meg az "Enter" -t az üzenet elküldéséhez.

5.

Kattintson az oldalsávon az „Online kapcsolatok” elemre a csevegésre elérhető névjegyek listájának megjelenítéséhez. Kattintson a kapcsolattartó nevére, hogy beszélgetést indítson egy új Yahoo Messenger ablakban.

6.

A nyitott csevegések befejezéséhez és az ablak bezárásához kattintson a Yahoo Messenger ablak jobb felső sarkában található "X" gombra. Kattintson a nevére vagy a Yahoo azonosítójára, és válassza az „Bejelentkezés a Messengerből” lehetőséget, hogy offline állapotba lépjen.