Hogyan lehet meghatározni egy barát azonosító számát a Facebookon

Minden Facebook-felhasználónak egyedi azonosító száma van. Ez a szám ad információt arról, hogy körülbelül - de nem pontosan - amikor Ön és barátai egymáshoz csatlakoztak a Facebookhoz. Alacsonyabb szám arra utal, hogy korábban csatlakozott a Facebookhoz, mint egy magasabb számmal rendelkező barát. Ha Ön és barátai versenyképesek és hozzáértők a számítógéphez, érdemes összehasonlítani az azonosító számokat. Ön jogosult lehet arra a kérkedési jogra, hogy társai körében elsőként csatlakozott a Facebookhoz.

1

Jelentkezzen be a Facebook-ba, majd navigáljon egy Facebook-barát fiókjához.

2

Nézze meg a címsávban megjelenő URL-címet, amikor megnézi barátja profilját. Számok sorával zárulhat. Ha igen, akkor a címben szereplő utolsó számok alkotják a barátja azonosító számát.

3

Vigye az egérmutatót barátja profilképe fölé, ha a szám nem jelenik meg a címsávban. Ez azt jelenti, hogy a barátod személyre szabta az URL-jét. Nézze meg a böngésző alját; látnia kell egy URL-t. Barátod Facebook azonosítószáma az utolsó szilárd számsor ebben az URL-ben. Lehet, hogy más számok után jelenik meg, de van egy időszak. Például, ha ennek az URL-nek a vége: "123456.987654321 & type = 1", barátja azonosító száma: "987654321."

4

Ismételje meg ezt a folyamatot minden olyan barátnál, akinek a Facebook azonosító számát meg szeretné tekinteni.