Nagyítás / kicsinyítés egy laptopon

A modern laptopok gyakran video csatlakozóval vannak ellátva, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy külső monitort csatlakoztasson a számítógéphez. Üzleti szakemberként érdemes egy nagyméretű kijelzőt csatlakoztatni egy laptophoz, hogy információkat, grafikákat vagy más adathordozókat mutasson a dolgozóknak vagy az ügyfeleknek egy értekezlet során. Egyesek azonban nehezen tudnak szöveget olvasni vagy tárgyakat kinyomtatni a képernyőn, ha több méterre vannak a monitortól. Szükség esetén növelheti vagy csökkentheti a képernyő nagyítását.

1

Tartsa lenyomva az "Fn" gombot, és nyomja meg a "Szóköz" sávot a laptop nagyításához vagy kicsinyítéséhez. A különböző nagyítási lehetőségek közötti váltáshoz nyomja meg a "Szóköz" sávot.

2

Kattintson a "Start | Vezérlőpult | Megjelenés és testreszabás" elemre, és válassza a "Szöveg és egyéb elemek nagyobbá vagy kisebbé tételét", ha a fenti művelet nincs hatással a kijelzőre.

3

Válassza a "Kisebb", a "Közepes" vagy a "Nagyobb" lehetőséget a képernyőn megjelenő objektumok méretének növeléséhez vagy csökkentéséhez. Kattintson az "Apply" gombra.