Hogyan helyezzük az iPhone-t néma vagy rezgő módra

Mind az iPhone 4, mind az iPhone 4S, sok más mobiltelefonhoz hasonlóan, lehetőséget kínál a telefon elnémítására rezgő és néma üzemmódok segítségével. Vállalkozás tulajdonosaként, ha tudod, hogyan állítsd be ezeket a módokat iPhone-on, akkor a megfelelő üzleti etikettet gyakorolhatod. Például, ha megbeszélésen van egy ügyféllel, a legjobb, ha a telefonját néma üzemmódba állítja, hogy megmutassa az ügyfelének, hogy teljes figyelmét odaadja neki. Három különböző csendes és rezgési mód van az iPhone készülékén: néma, néma / rezeg és rezeg.

Rezgő mód aktiválása

1

Érintse meg a „Beállítások” elemet iPhone kezdőképernyőjén.

2

Koppintson a „Hangok” elemre.

3

Érintse meg a "Rezgés" kapcsolót a "Csengetés és riasztások" alatt a rezgés mód be- vagy kikapcsolásához. Rezgő üzemmódban a telefonhívások és a szöveges üzenetek nem a zaj, hanem a telefon rezgése. A telefon minden más aspektusa, például a filmnézés azonban továbbra is hangot produkál.

4

A néma / rezgő mód be- vagy kikapcsolásához érintse meg a "Rezgés" kapcsolót a "Néma" alatt. Ebben a módban, amikor a néma kapcsoló be van kapcsolva, a telefon egyetlen aspektusa sem okoz zajt, és az összes telefonhívás és szöveges üzenet nem okozza a telefon rezgését.

A Csendes mód aktiválása

1

Kapcsolja ki az összes rezgésmódot a Hangok menüben.

2

A néma üzemmód engedélyezéséhez mozgassa az iPhone oldalán található csengő / néma kapcsolót "Be" helyzetbe. Amikor a kapcsoló "Be" állásban van, egy narancssárga sáv jelenik meg a kapcsolón, és egy csengő képe rajta keresztül egy vonallal jelenik meg az iPhone képernyőjén.

3

A néma üzemmód kikapcsolásához mozgassa az iPhone oldalán található csengő / néma kapcsolót "Ki" helyzetbe.