Hogyan érhető el a Verizon Email

2017-ben a Verizon átállította ügyfelei Verizon e-mail címeit az AOL-ra, egy másik márkára, amely saját tulajdonában van és e-mail szolgáltatások nyújtására használ. Ha Ön a Verizon ügyfele, akkor is használhatja régi címét, de át kell költöznie az AOL levelező szolgáltatásba, különben törölték volna. Néhány Verizon-ügyfél, aki korábban a Yahoo-ba költöztette címét, továbbra is hozzáférhet hozzájuk a szintén a Verizon tulajdonában lévő Yahoo-n keresztül.

Verizon Email és AOL

A Verizon évek óta megadta lakossági internetes ügyfeleinek a Verizon e-mail címét, és a Verizon webmail bejelentkezési portált vagy egy harmadik féltől származó e-mail programot használhattak a Verizon e-mail címeik eléréséhez.

De 2017-től a Verizon lehetőséget adott ezeknek az ügyfeleknek, hogy migrálják a címeket az AOL-ba, vagy kibontják adataikat, esetleg mentésre vagy egy harmadik féltől származó e-mail szolgáltató fiókjába történő betöltésre. Azok az ügyfelek, akik áttelepítették adataikat, a www.verizon.net teljes e-mail címükkel, például felhasználóné[email protected] segítségével jelentkezhetnek be az AOL-ba. Megtehetik az AOL weboldalán vagy annak okostelefonján található AOL alkalmazásában.

Verizon e-mail a Yahoo felhasználóknak

Néhány Verizon e-mail felhasználó külön programon keresztül már átköltöztette Verizon e-mail fiókját a Yahoo-ba. Ezek a felhasználók továbbra is hozzáférhetnek az e-mailjükhöz a Yahoo rendszeren keresztül. A Yahoo az Oath divízióban szintén a Verizon tulajdonában van, az AOL-mal együtt, és a vállalat egyesül az AOL és a Yahoo e-mail infrastruktúra egyesítésén.

Harmadik féltől származó e-mail kliensek

Ha Verizon e-mailjét egy harmadik féltől származó e-mail programon keresztül szeretné elérni, például a Microsoft Outlook vagy az iOS vagy Android készülékeken lévő levelezőprogramok segítségével, akkor ezt most is megteheti, amikor az e-mail címet az AOL kezeli.

Fogja meg a megfelelő bejövő és kimenő levelezési kiszolgáló beállításait a Verizon webhelyéről, engedélyezze az SSL nevű titkosított adatátviteli rendszert - a biztonságos socket réteg rövidítése -, és a teljes @ verizon.net e-mail címével jelentkezzen be az AOL szervereire küldeni és fogadni. posta.

Az ilyen hozzáférést most beállító Verizon-ügyfeleknek az IMAP protokollt kell használniuk, ha e-mail programjuk kéri őket, míg a POP3 protokollt használó meglévő ügyfelek bármelyiket használhatják.

Egyéb e-mail szolgáltatások

Ha a Verizon e-mail címét törölték, ahelyett, hogy az AOL-ba költöztette volna, vagy ha bármilyen okból nem elégedett az AOL szolgáltatással, létrehozhat egy új fiókot számos ingyenes szolgáltatónál, köztük a Google, a Microsoft vagy a Verizon Yahoo. Noha nem használhatja a Verizon-címet ezekkel a többi szolgáltatóval, e-mailjeihez Verizon vezeték nélküli vagy otthoni internetkapcsolaton keresztül férhet hozzá.