Sorok gyors hozzáadása a Microsoft Word táblában

A Microsoft Word értékes eszköz különféle típusú üzleti dokumentumok létrehozásához, beleértve azokat is, amelyek táblákat tartalmaznak. Növelje vállalkozásának termelékenységét azáltal, hogy megtanulja a táblázateszközök hatékony használatát. Lehet, hogy már tudja, hogy egy gyorsbillentyűvel sorokat illeszthet be, vagy további sor létrehozásához nyomja meg a sor végén található tabulátort. A Word segítségével több sort is gyorsan hozzáadhat a táblázat bármely pontján.

1

Nyissa meg a Word dokumentumot. Vigye a kurzort a táblázat bal oldalán kívülre, amelyhez sorokat kíván hozzáadni. A kurzor ikonja nyílt nyíllá változik.

2

Kattintson és húzza a kijelölendő sorok számának kiemeléséhez. Például három sor hozzáadásához jelöljön ki három sort. A kiemelt sorok lehetnek üresek vagy adatokat tartalmazhatnak. Az Elrendezés fül a sorok kiválasztásakor válik elérhetővé.

3

Kattintson az alkalmazás tetején található Elrendezés fülre. Kattintson a Sorok és oszlopok szakasz „Beillesztés fent” vagy „Beszúrás alul” elemére. Három további sor kerül a kiemelt szakasz fölé vagy alá, az Ön választásától függően.