A mikrofon beállítása MacBook-ban

A MacBook beépített mikrofonnal rendelkezik a képernyő teteje közelében, és támogatja a külső USB mikrofonokat is. A mikrofon használata előtt beállíthatja annak bemeneti szintjét a mikrofon hangjának csökkentésére vagy emelésére, valamint a környezeti zajcsökkentés engedélyezésére, ami segít csökkenteni a mikrofon által esetlegesen felvett háttérzajt. Az alapértelmezett bemeneti szint beállítása után az egyes alkalmazásokban beállíthatja a mikrofon hangerejét is.

1

Kattintson a szürke "Rendszerbeállítások" ikonra a MacBook dokkolójában. Kattintson a "Hang" elemre a Hardver csoportban.

2

Kattintson a "Bevitel" fülre a mikrofon beállításainak eléréséhez. Az eszközök listájában kattintson a "Belső mikrofon" elemre a Mac belső mikrofonjának mikrofonbeállításainak módosításához, vagy kattintson a telepített külső USB-mikrofon nevére.

3

Csúsztassa jobbra az "Input Volume" csúszkát a mikrofon hangerejének növeléséhez, vagy csúsztassa balra a hangerő csökkentéséhez. Kattintson a "Környezeti zajcsökkentés használata" jelölőnégyzetre, hogy csökkentse a háttérzajt a mikrofon használata közben.

4

Zárja be a hangbeállítások ablakát a mikrofon beállítása után.