Hogyan lehet megnézni a Verizon Bill Online bontását

A Verizon lehetővé teszi a havi számlák részletes lebontását a My Verizon webhelyén. Miután regisztrált az online szolgáltatásra, láthatja annak részletezését, hogy mennyit számoltak fel minden egyes Verizon szolgáltatásért, és részletes listát kaphat a mobiltelefonjáról hívott telefonszámokról. A weboldal emellett lehetővé teszi számláinak kifizetését, szolgáltatások hozzáadását vagy a fiókadatok módosítását.

Regisztráció

1

Keresse meg a Verizon webhelyét (link az erőforrásokban), és válassza az "Ügyfélszolgálat" részben a "Saját Verizon bejelentkezés" lehetőséget

2

Kattintson a "Regisztráció most" gombra, és írja be a 10-jegyű Verizon telefonszámát. Ha a Verizont csak kábeles vagy internetes szolgáltatásokhoz használja, írja be a telefonszámot a számlázási fiókjába. Kattintson a "Tovább" gombra a folytatáshoz.

3

Írja be vagy a számlaszámát, az utolsó befizetés összegét, vagy az utolsó számla összegét, ha Verizon otthoni ügyfél, majd kattintson a "Folytatás" gombra.

4

Hozzon létre egy My Verizon felhasználónevet és jelszót, majd válaszoljon a titkos kérdésekre, és adja meg e-mail címét. Fogadja el az Általános Szerződési Feltételeket, és kattintson a "Saját Verizon-fiók létrehozása" gombra.

5.

Írja be ideiglenes regisztrációs PIN-kódját, amikor először jelentkezik be a My Verizon programba. A PIN-kódot az első kinyomtatott Verizon-számlán találja meg, vagy kérhet újat a PIN-beviteli képernyőn. Ha Ön mobil ügyfél, a Verizon szöveges üzenetben elküldi a PIN-kódot a telefonjára. Ha otthoni ügyfél, akkor egy automatizált hangrendszer felhívja otthoni telefonját. Választhatja azt is, hogy a PIN-kódot normál postai úton küldje el Önnek.

Számla megtekintése

1

Jelentkezzen be My Verizon-fiókjába, majd válassza az oldal teteje közelében található My Verizon menüből a "Számlám megtekintése" elemet.

2

A legördülő menü segítségével válassza ki a felülvizsgálni kívánt hónapot.

3

Kattintson a "Nyomtatható számla megtekintése" gombra a számla részletes lebontásának megjelenítéséhez.