Hogyan lehet kinyitni az iPad-et jelszó nélkül

Ha iPadje van, akkor lehet, hogy beállított egy jelszót, amely megakadályozza, hogy az emberek az Ön engedélye nélkül hozzáférjenek a táblagéphez. Ha elfelejtette az iPad jelszót, vagy többször rosszul írta be, az iPad le van tiltva. Ebben az esetben nem tudja kinyitni az iPad zárolását. Visszaállíthatja az iPadet helyreállítási módja vagy az iTunes alkalmazással szinkronizált számítógép segítségével, de előfordulhat, hogy nem tud hozzáférni olyan adatokhoz, amelyeket nem készített biztonsági másolatot az eszközön.

Az iPad visszaállítása az iTunes használatával

Ha korábban az iTunes segítségével szinkronizált egy iPad-et egy számítógéppel, akkor ezzel a számítógéppel visszaállíthatja az iPad-et, ha elveszítette a jelszót. A folyamat ugyanaz, függetlenül attól, hogy iPad Mini-t, iPad Pro-t vagy más modellt használ-e, és meglehetősen hasonlít az iPhone vagy iPod Touch folyamatához.

Csatlakoztassa az iPad készüléket a számítógéphez a mellékelt kábellel. Nyissa meg az iTunes alkalmazást a számítógépen. Ha az adott számítógépen jelszót kérnek tőle, próbáljon meg másik számítógépet használni, ha korábban több számítógéppel szinkronizálta az eszközt. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy helyreállítási módot kell használnia az eszköz visszaállításához.

Ha a folyamat sikeres, az iTunes szinkronizálja eszközét, és biztonsági másolatot készít a számítógépére az eszköz adataiból. Ha elkészült, kattintson az iTunes alkalmazásban az „iPad visszaállítása” elemre. Az eszköz visszaáll a gyári beállításokra. Előfordulhat, hogy a rendszer kéri, hogy jelentkezzen be Apple azonosítójával és jelszavával, ezért győződjön meg arról, hogy ezek az információk hasznosak-e.

Megkérdezik, hogy vissza kíván-e állítani egy adatot egy biztonsági másolatról, amely lehet az imént készített biztonsági másolat, vagy választhat egy korábbi biztonsági másolatot is. Nézze meg a biztonsági másolatok dátumát, és válassza ki az Ön igényeinek leginkább megfelelő biztonsági másolatot.

Állítsa vissza az iPad-et helyreállítási móddal

Ha még nem szinkronizálta az iPad készülékét egy számítógéppel, vagy ha még nem rendelkezik ezzel a számítógéppel, akkor is visszaállíthatja az eszközt a beépített helyreállítási mód használatával. Továbbra is számítógépet kell használnia az iTunes alkalmazással. Ha még nincs, kölcsön vehet, használhat egyet olyan helyen, mint egy könyvtár, vagy elhozhatja az iPadet egy Apple Store helyre.

Csatlakoztassa az eszközt a számítógéphez, és nyissa meg az iTunes alkalmazást. Tartsa lenyomva a kezdőlap gombot, valamint a felső vagy az oldalsó gombot. Megjelenik a helyreállítási mód képernyő, és az iTunes megkérdezi, hogy „frissíteni” vagy „vissza akarja-e állítani” az eszközt. Válassza a "Visszaállítás" lehetőséget az eszköz gyári beállításainak visszaállításához.

Mivel nem szinkronizálta az iPad alkalmazást az iTunes alkalmazással, a rajta lévő adatok elvesznek, hacsak nincs más biztonsági másolata.