A számítógép biztonsági zárjának kikapcsolása

A Windows biztonsági zár funkciói segítenek az üzleti számítógép adatait biztonságban tartani, megakadályozva, hogy mások a megfelelő jelszó vagy kulcskombináció nélkül jelentkezzenek be a számítógépre. A Windows jelszóvédelme megköveteli, hogy minden alkalommal, amikor bejelentkezik a Windows rendszerbe, meg kell adnia egy jelszót. A biztonságos bejelentkezés egy másik biztonsági funkció, amely megköveteli, hogy egyszerre nyomja meg a "Ctrl", "Alt" és "Törlés" billentyűket. Ez a szolgáltatás segít abban, hogy vírusok vagy rosszindulatú programok ne lássák és ne zavarják a felhasználónév és jelszó megadását. A Windows mindkét funkcióját letilthatja.

Tiltsa le a jelszóvédelmet

1

Kattintson a Windows gömbre, és írja be a "Felhasználói fiókok" szót a keresőmezőbe. Kattintson a "Felhasználói fiókok" eredményre, hogy a Windows Vezérlőpult Felhasználói fiókok részéhez ugorjon.

2

Válassza a "Jelszó eltávolítása" lehetőséget. Írja be a jelenlegi jelszót a szövegmezőbe.

3

Kattintson a "Jelszó eltávolítása" gombra a jelszó eltávolításához és visszatéréshez a Felhasználói fiókok képernyőre. Zárja be a Felhasználói fiókok ablakot. Ha legközelebb kijelentkezik a fiókjából, vagy bekapcsolja a számítógépet, akkor a Windows rendszerbe történő bejelentkezéshez nem lesz szüksége jelszóra.

Tiltsa le a biztonságos bejelentkezést

1

Kattintson a Windows gömbre, és írja be a "netplwiz" szót a "Programok és fájlok keresése" mezőbe. Kattintson a "Netplwiz" keresési eredményre, amikor megjelenik.

2

Navigáljon az ablak tetejénél található "Speciális" fülre. Távolítsa el a "Jelölje meg a felhasználónak a Ctrl + Alt + Delete" jelölőnégyzetet.

3

Az ablak bezárásához nyomja meg az "Alkalmaz" gombot, majd az "OK" gombot. Ha legközelebb megpróbál bejelentkezni, akkor nem kell megnyomnia a "Ctrl-Alt-Delete" billentyűt.