Hogyan lehet a Turtle Beach fejhallgatókat működtetni a számítógépemen

A Turtle Beach fejhallgatóinak sora, amely magában foglalja a Sierrát, a Kilót és a Bravót, robusztus hangot kínál, ha a számítógépéhez csatlakozik. A legtöbb Turtle Beach fejhallgatót úgy tervezték, hogy számítógéppel működjön együtt, de speciális játék segítségével néhány játékkonzollal is működhetnek. A fülhallgató közvetlenül csatlakozik a számítógép hangkártyájához, és a mellékelt erősítő lehetővé teszi az audio-élmény minden részének vezérlését, akár játékot játszik, akár filmet néz, akár kedvenc dalait hallgatja.

1

Csatlakoztassa a több tűs erősítő végén található csatlakozót a fülhallgatóhoz csatlakoztatott aljzathoz. Előfordulhat, hogy egyes fejhallgató-modelleknél az erősítő már csatlakozik a fülhallgatóhoz.

2

Dugja be a színes audiocsatlakozókat a számítógép hangkártyájának megfelelő portjaiba. Egyes fejhallgatóknak csak zöld és egy rózsaszín, míg másoknak zöld, narancssárga, rózsaszín és fekete aljzata van.

3

Csatlakoztassa az USB-kábelt a számítógép egy üres USB-portjához. A számítógép automatikusan felismeri a fülhallgatót és telepíti az eszköz illesztőprogramjait.

4

Kattintson a jobb gombbal a tálca "Hangszóró" ikonjára, majd kattintson a "Lejátszó eszközök" elemre.

5.

Kattintson a jobb gombbal a hangkártyájára, általában „Hangszórók” felirattal. Kattintson a "Beállítás alapértelmezett eszközként" elemre.

6.

Kattintson a jobb gombbal a Turtle Beach fejhallgató ikonjára, és válassza a "Beállítás alapértelmezett kommunikációs eszközként" lehetőséget.

7

Kattintson az ablak tetején található "Felvétel" fülre. Kattintson a jobb gombbal a Turtle Beach ikonra, és válassza a "Beállítás alapértelmezett eszközként" lehetőséget. Beszéljen a mikrofonba, és ellenőrizze, hogy működik-e. Ha működik, akkor a képernyőn a zöld sávok elmozdulnak, amikor beszél.

8.

A fejhallgatót az erősítő gombjaival vezérelheti. Beállíthatja az egyes hangszórók hangerejét a fülhallgatón belül, vagy némíthatja a mikrofont.